viernes, 29 de noviembre de 2019

Produsele mele preferate in aceasta toamna !!!




Buna seara dragelor! Cum ati petrecut ziua de azi ? Sper ca nu v-a plouat prea mult !!! Uite azi ce produse minunate va arat aici !! Va prezint primul produs de ingrijire a parului de la Dr. PAWPAW si multe altele , v-a mai arat produse de la Biocart  este vorba de  NAOBAY  → Acest brand organic si foarte sofisticat este dedicat bunatatii pure si sentimentului de responsabilitate fata de clienti si, mai presus de orice, fata de natura.
 Sper sa v-a placa toate !!!  ๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿƒ๐Ÿ๐Ÿƒ


Hair & Body Care Set  Dr PawPaw









Cunoศ™teaศ›i aceste produse pentru par ? Mie รฎmi plac tare mult pentru parul meu blond ศ™i cu ศ™uviศ›e sunt minunate ! ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ . ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› Balsam multifunctional pentru par si corp cu Papaya naturala. Pentru toate tipurile de par si piele. Balsam consistent si revigorant, recomandat atat pentru par cat si pentru corp. Contine Papaya naturala, Aloe Vera si ulei de nuca de cocos. . . ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› Sampon&gel de dus multifunctional- pentru par si corp cu Papaya naturala. Gel de dus bogat si revigorant, recomandat pentru spalarea parului si corpului, ce contine Papaya naturala, Aloe Vera si ulei de nuca de cocos. . . . ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› Dr Paw Paw – Tratament pentru par 7 in 1 – Aplica-l pe parul umed ca masca pentru par sau aplica pe parul uscat pentru a reimprospata coafura 1. Reduce varfurile despicate ale firelor de par. 2. Descurca parul. 3. Masca pentru par. 4. Reduce efectul de par incretit si netezeste. 5. Produs ideal de styling cand folositi uscatorul sau placa de par. 6. Ofera stralucire @dr.pawpaw_romania ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›
Una publicaciรณn compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el







Balsam multifunctional pentru par si corp cu Papaya naturala. Pentru toate tipurile de par si piele. Balsam consistent si revigorant, recomandat atat pentru par cat si pentru corp. Contine Papaya naturala, Aloe Vera si ulei de nuca de cocos.
Sampon&gel de dus multifunctional- pentru par si corp cu Papaya naturala. Gel de dus bogat si revigorant, recomandat pentru spalarea parului si corpului, ce contine Papaya naturala, Aloe Vera si ulei de nuca de cocos.
Pentru toate tipurile de par si piele.
Aplica-l pe parul umed ca masca pentru par sau aplica pe parul uscat pentru a reimprospata coafura
1. Reduce varfurile despicate ale firelor de par.
2. Descurca parul.
3. Masca pentru par.
4. Reduce efectul de par incretit si netezeste.
5. Produs ideal de styling cand folositi uscatorul sau placa de par.
6. Ofera stralucire
Cunoศ™teaศ›i aceste produse pentru par ? Mie รฎmi plac tare mult pentru parul meu blond ศ™i cu ศ™uviศ›e sunt minunate ! ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ
. ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›

Intotdeauna am avut probleme cu parul (bineanteles de cand este vopsit blond si cu suvite ) cand venea ora de a spala parul imi venea sa ma urc pe pereti cand incercam sa ma piaptan , acum de cand am gasit aceste produse acele probleme sau terminat ! Trebuie sa le incercati si voi !!!  












๐‘จ๐’„๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’‘๐’“๐’๐’…๐’–๐’”๐’† @biocart.eu ๐’”๐’–๐’๐’• ๐’„๐’– ๐’”๐’Š๐’ˆ๐’–๐’“๐’‚๐’๐’•̦๐’‚̆ ๐’‘๐’“๐’†๐’‡๐’†๐’“๐’‚๐’•๐’†๐’๐’† ๐’Ž๐’†๐’๐’† ! ๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ ๐‘ป๐’“๐’†๐’ƒ๐’–๐’Š๐’† ๐’”๐’‚̆ ๐’๐’† ๐’Š๐’๐’„๐’†๐’“๐’„๐’‚๐’•๐’Š ๐’”̦๐’Š ๐’—๐’๐’Š , ๐’ ๐’”๐’‚ ๐’๐’† ๐’‚๐’…๐’๐’“๐’‚๐’•̦๐’Š ๐’๐’‚ ๐’‡๐’†๐’ ๐’…๐’† ๐’Ž๐’–๐’๐’• ๐’„๐’‚ ๐’Ž๐’Š๐’๐’† ! ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก . . ๐‘ฌ๐’– ๐’‡๐’๐’๐’๐’”๐’†๐’”๐’„ ๐’„๐’†๐’ ๐’Ž๐’‚๐’Š ๐’…๐’†๐’” ๐˜ˆ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข ๐˜ช๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ฐ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฐ๐˜น, ๐˜•๐˜ข๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ข๐˜บ ๐˜Œ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ง๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข ๐˜ค๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ข๐˜ป๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ข๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ, ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ข ๐˜ด๐˜ช ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ถ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ. ๐‘ฌ๐’– ๐’‚๐’…๐’๐’“ ๐’”๐’‚ ๐’ ๐’‡๐’๐’๐’๐’”๐’†๐’”๐’„ ๐’„๐’‚ ๐’”๐’Š ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต. ๐‘ซ๐’–๐’‘๐’‚̆-๐’‚๐’Ž๐’Š๐’‚๐’›๐’‚̆ ๐’‘๐’๐’‚̆๐’„๐’–๐’•๐’‚̆! #๐’ƒ๐’Š๐’๐’„๐’‚๐’“๐’• #๐’ƒ๐’Š๐’๐’„๐’‚๐’“๐’•๐’“๐’๐’Ž๐’‚๐’๐’Š๐’‚
Una publicaciรณn compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el


Masca faciala Black Detox, Naobay

Recomandata in mod special pentru tenul cu tendinte de ingrasare si acnee.
Este un tratament de detoxifiere profunda a pielii ce are rolul de a diminua efectele nocive ale poluarii si de a curata acumularile de impuritati din fiecare por al pielii.
Mod de folosire ! 
Aplicati un strat uniform pe pielea curata si uscata si lasati sa actioneze pentru 10-20 minute. Clatiti cu apa din abundenta. Este recomandat sa se foloseasca de 1-2 ori pe saptamana.


Crema oxigenanta light Detox, Naobay

Recomandata pielea care are nevoie de o hidratare lejera, care isi pierde luminozitatea rapid.
O emulsie usoara care va hidrata pielea fara sa o incarce. Puterea antioxidanta a ceaiului verde se combina cu efectul protectiv pe care il are Ginkgo Biloba pentru a actiona ca un scut impotriva agresiunilor zilnice (poluare, radicali liberi si medii inchise), in timp ce zmeura va reduce pierderea apei din tesut, iar aloe vera va calma si catifela pielea.
Mod de folosire !
Aplica crema pe pielea curata printr-un masaj delicat pana cand este absorbita complet. Se foloseste dimineata si seara.


Crema soft & contur de ochi Detox, Naobay

Recomandata pentru toate tipurile de ten.
Un mix ultra-fresh de ingrediente eficiente care reintineresc fata, revigoreaza zona ochilor si elimina semnele ochilor obositi. Rasina antioxidanta a arborelui – dragon este combinata cu cofeina decongestionanta pentru a preveni si repara imbatranirea pielii. Formula contine, de asemenea, alge marine rosii si Tara Chileana care ofera un efect instant de lifting. Resveratrolul, o molecula puternic antioxidanta extrasa din vin, protejeaza impotriva radicalilor liberi si combate liniile fine.
Nu contine parfum.
Mod de folosire !!
Aplica dimineata si seara in zona din jurul ochilor prin miscari delicate circulare pentru absorbtia completa.




Apa micelara iluminatoare Detox, Naobay


Este recomandata pentru toate tipurile de ten,  pentru pielea care are nevoie de o curatare delicata si eficienta in acelasi timp.
Este o solutie de curatare multifunctionala care indeparteaza machiajul, purifica si pregateste pielea pentru hidratare. Poate fi folosita si ca demachiant.
Mod de folosire ! 
Imbibati un disc demachiant in apa micelara si, fara a insista puternic, apasati usor si stergeti suprafata fetei ce necesita curatare.







Giveaway ! ๐Ÿ›‘๐Ÿ›‘๐Ÿ›‘ Acum aveศ›i ศ™ansa de a cรขศ™tiga produsele din imagine ศ™i nu este deloc greu doar trebuie sฤƒ fiศ›i atente la urmฤƒtorii paศ™i ! AVEM doua cรขศ™tigฤƒtoare a cรขte un premiu din imagine ! Mult succes ! ๐Ÿงก๐Ÿ๐Ÿ‚ . . ๐Ÿ›‘ Follow @biocart.eu @carolinaticala . . ๐Ÿ›‘ Like la aceastฤƒ poza ! . . ๐Ÿ›‘ Invitaศ›i รฎntr-un comentariu 3 prietene sa participe ศ™i ele ( se poate mai multe comentarii dar nu acelaศ™i prietene ) ! . . ๐Ÿ›‘๐Ÿ›‘๐Ÿ›‘ Opcional ! Urcaศ›i poza pe story si etichetaศ›i-ma , urcati Poza pe pagina voastrฤƒ de Instagram ! ๐Ÿงก๐Ÿ๐Ÿ‚ Ultima zi de participare 15 decembrie ! Romรขnia ! . โ„Ž๐‘ก๐‘ก๐‘://๐‘ค๐‘ค๐‘ค.๐‘๐‘–๐‘œ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก.๐‘’๐‘ข/ ๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚ ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ @biocart.eu #biocart #biocartromania
Una publicaciรณn compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el



















Zilele trecute am primit aceste produse minunate Detox ! Naobay este un brand organic nฤƒscut รฎn Spania! ❣️❣️❣️๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› Apa micelara iluminatoare Detox, Naobay ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก Este o solutie de curatare multifunctionala care indeparteaza machiajul, purifica si pregateste pielea pentru hidratare. Poate fi folosita si ca demachiant. Masca faciala Black Detox๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก Este un tratament de detoxifiere profunda a pielii ce are rolul de a diminua efectele nocive ale poluarii si de a curata acumularile de impuritati din fiecare por al pielii. Crema oxigenanta light Detox๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก O emulsie usoara care va hidrata pielea fara sa o incarce. Crema soft & contur de ochi Detox ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก Un mix ultra-fresh de ingrediente eficiente care reintineresc fata si revigoreaza zona ochilor si elimina semnele ochilor obositi. http://www.biocart.eu/ @biocart.eu #biocart #biocartromania ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก
Una publicaciรณn compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el




Ver esta publicaciรณn en Instagram

๐˜ˆ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข ๐˜ช๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ฐ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฐ๐˜น, ๐˜•๐˜ข๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ข๐˜บ ๐˜Œ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ง๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข ๐˜ค๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ข๐˜ป๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ข๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ, ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ข ๐˜ด๐˜ช ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ถ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ. ๐˜—๐˜ฐ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ช ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ด๐˜ช ๐˜ค๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต. ๐˜Œ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ถ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ช๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข ๐˜ค๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ ๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ข ๐˜ด๐˜ช ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ช ๐˜ต๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ. โ„Ž๐‘ก๐‘ก๐‘://๐‘ค๐‘ค๐‘ค.๐‘๐‘–๐‘œ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก.๐‘’๐‘ข/ ๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚ ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ @biocart.eu #biocart #biocartromania
Una publicaciรณn compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el










๐˜—๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ถ ๐˜ช̂๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ช ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค ๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ข̆ ๐˜ค๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ข ๐˜ค๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข̆๐˜ค๐˜ถ๐˜ต, ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ข̆๐˜ฎ๐˜ข̂๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ข ๐˜ด̦๐˜ช ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ง๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ข̆ ! ๐ถ๐‘Ÿ๐‘’๐‘š๐‘Ž ๐‘ ๐‘œ๐‘“๐‘ก & ๐‘๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘ข๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘’ ๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘– ๐ท๐‘’๐‘ก๐‘œ๐‘ฅ ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก ๐‘ˆ๐‘› ๐‘š๐‘–๐‘ฅ ๐‘ข๐‘™๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž-๐‘“๐‘Ÿ๐‘’๐‘ โ„Ž ๐‘‘๐‘’ ๐‘–๐‘›๐‘”๐‘Ÿ๐‘’๐‘‘๐‘–๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘’ ๐‘’๐‘“๐‘–๐‘๐‘–๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘’ ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘Ÿ๐‘’๐‘–๐‘›๐‘ก๐‘–๐‘›๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘ ๐‘ ๐‘“๐‘Ž๐‘ก๐‘Ž ๐‘ ๐‘– ๐‘Ÿ๐‘’๐‘ฃ๐‘–๐‘”๐‘œ๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘ง๐‘Ž ๐‘ง๐‘œ๐‘›๐‘Ž ๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘™๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘ ๐‘– ๐‘’๐‘™๐‘–๐‘š๐‘–๐‘›๐‘Ž ๐‘ ๐‘’๐‘š๐‘›๐‘’๐‘™๐‘’ ๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘™๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘œ๐‘๐‘œ๐‘ ๐‘–๐‘ก๐‘–. ๐‘…๐‘’๐‘๐‘œ๐‘š๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘Ž๐‘ก๐‘Ž ๐‘๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘ข ๐‘ก๐‘œ๐‘Ž๐‘ก๐‘’ ๐‘ก๐‘–๐‘๐‘ข๐‘Ÿ๐‘–๐‘™๐‘’ ๐‘‘๐‘’ ๐‘ก๐‘’๐‘›. ๐‘ˆ๐‘› ๐‘š๐‘–๐‘ฅ ๐‘ข๐‘™๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž-๐‘“๐‘Ÿ๐‘’๐‘ โ„Ž ๐‘‘๐‘’ ๐‘–๐‘›๐‘”๐‘Ÿ๐‘’๐‘‘๐‘–๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘’ ๐‘’๐‘“๐‘–๐‘๐‘–๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘’ ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘Ÿ๐‘’๐‘–๐‘›๐‘ก๐‘–๐‘›๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘ ๐‘ ๐‘“๐‘Ž๐‘ก๐‘Ž, ๐‘Ÿ๐‘’๐‘ฃ๐‘–๐‘”๐‘œ๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘ง๐‘Ž ๐‘ง๐‘œ๐‘›๐‘Ž ๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘™๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘ ๐‘– ๐‘’๐‘™๐‘–๐‘š๐‘–๐‘›๐‘Ž ๐‘ ๐‘’๐‘š๐‘›๐‘’๐‘™๐‘’ ๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘™๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘œ๐‘๐‘œ๐‘ ๐‘–๐‘ก๐‘–. ๐‘…๐‘Ž๐‘ ๐‘–๐‘›๐‘Ž ๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘–๐‘œ๐‘ฅ๐‘–๐‘‘๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘Ž ๐‘Ž ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘๐‘œ๐‘Ÿ๐‘’๐‘™๐‘ข๐‘– – ๐‘‘๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘”๐‘œ๐‘› ๐‘’๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘๐‘œ๐‘š๐‘๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘ก๐‘Ž ๐‘๐‘ข ๐‘๐‘œ๐‘“๐‘’๐‘–๐‘›๐‘Ž ๐‘‘๐‘’๐‘๐‘œ๐‘›๐‘”๐‘’๐‘ ๐‘ก๐‘–๐‘œ๐‘›๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘Ž ๐‘๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘ข ๐‘Ž ๐‘๐‘Ÿ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘– ๐‘ ๐‘– ๐‘Ÿ๐‘’๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘Ž ๐‘–๐‘š๐‘๐‘Ž๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘›๐‘–๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž ๐‘๐‘–๐‘’๐‘™๐‘–๐‘–. ๐น๐‘œ๐‘Ÿ๐‘š๐‘ข๐‘™๐‘Ž ๐‘๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘–๐‘›๐‘’, ๐‘‘๐‘’ ๐‘Ž๐‘ ๐‘’๐‘š๐‘’๐‘›๐‘’๐‘Ž, ๐‘Ž๐‘™๐‘”๐‘’ ๐‘š๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘’ ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ ๐‘–๐‘– ๐‘ ๐‘– ๐‘‡๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘Ž ๐ถโ„Ž๐‘–๐‘™๐‘’๐‘Ž๐‘›๐‘Ž ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘œ๐‘“๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ž ๐‘ข๐‘› ๐‘’๐‘“๐‘’๐‘๐‘ก ๐‘–๐‘›๐‘ ๐‘ก๐‘Ž๐‘›๐‘ก ๐‘‘๐‘’ ๐‘™๐‘–๐‘“๐‘ก๐‘–๐‘›๐‘”. ๐‘…๐‘’๐‘ ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘ก๐‘Ÿ๐‘œ๐‘™๐‘ข๐‘™, ๐‘œ ๐‘š๐‘œ๐‘™๐‘’๐‘๐‘ข๐‘™๐‘Ž ๐‘๐‘ข๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘›๐‘–๐‘ ๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘–๐‘œ๐‘ฅ๐‘–๐‘‘๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘Ž ๐‘’๐‘ฅ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘ ๐‘Ž ๐‘‘๐‘–๐‘› ๐‘ฃ๐‘–๐‘›, ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ก๐‘’๐‘—๐‘’๐‘Ž๐‘ง๐‘Ž ๐‘–๐‘š๐‘๐‘œ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘–๐‘ฃ๐‘Ž ๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘‘๐‘–๐‘๐‘Ž๐‘™๐‘–๐‘™๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘™๐‘–๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘– ๐‘ ๐‘– ๐‘๐‘œ๐‘š๐‘๐‘Ž๐‘ก๐‘’ ๐‘™๐‘–๐‘›๐‘–๐‘–๐‘™๐‘’ ๐‘“๐‘–๐‘›๐‘’. โ„Ž๐‘ก๐‘ก๐‘://๐‘ค๐‘ค๐‘ค.๐‘๐‘–๐‘œ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก.๐‘’๐‘ข/ @biocart.eu #๐‘๐‘–๐‘œ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก #๐‘๐‘–๐‘œ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘œ๐‘š๐‘Ž๐‘›๐‘–๐‘Ž ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก
Una publicaciรณn compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el












Numele spune tot: este de fapt un acronim pentru „Natural and Organic, Beauty and You” – NAOBAY combina ingrijirea eficienta si naturala cu grija pentru mediu, inovatia si designul ambalajelor.
Acest brand organic si foarte sofisticat este dedicat bunatatii pure si sentimentului de responsabilitate fata de clienti si, mai presus de orice, fata de natura. Produsele lor cosmetice contin aproape in intregime ingrediente naturale, nu folosesc organisme modificate genetic sau plante crescute cu fertilizatori sintetici sau radiatie ionizanta, nu contin parabeni, produse petrochimice, silicon, formaldehida sau alti compusi nocivi; ambalajele sunt reciclabile sau reciclate; nu testeaza niciodata pe animale; ingredientele organice respecta standardele stricte ale Uniunii Europene. Compania comunica mereu procentele de ingrediente naturale si organice din produsele lor, deoarece toti producatorii de cosmetice ar trebui sa fie transparenti in momentul in care isi declara un produs ca fiind natural sau organic.
NAOBAY s-a nascut in Valencia (Spania), ca afacere de familie, si a devenit cu timpul un brand international de renume, lansand produse frumoase de cea mai inalta calitate.









Dacฤƒ mai aveศ›i de cumpฤƒrat cadouri pentru Crฤƒciun ๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ sau chiar de Moศ™ Nicolae รฎncฤƒ mai aveศ›i timp , tocmai de aceea vreau sฤƒ vฤƒ arฤƒt aceste lucruri frumoase fฤƒcute cu mare drag de @uniqueone.ro , aici gฤƒsiศ›i multe alte cadouri minunate foarte frumos ambalate : lumรขnฤƒri , decoraศ›i pentru Crฤƒciun , tricouri ศ™i multe alte lucruri minunate ! Lumรขnฤƒrile au un miros divin ! ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ☃️☃️☃️




92 comentarios:

  1. Prodotti interessanti. Grazie Carolina e buona continuazione di giornata.
    sinforosa

    ResponderEliminar
  2. Hola Carol :)

    Son productos de belleza con muy buenos ingredientes, lo que al final es clave para ver resultados. Muchas veces buscamos milagros en cremas (o productos capilares) de moda que, lejos de no conseguirlos, resultan perjudiciales a la larga por los quรญmicos aรฑadidos, tanto para la belleza como para la salud.

    Siempre intento usar y recomendar cosmรฉtica como la que muestras, porque al final, es la que consigue resultados a la larga. De Naobay ya he probado algรบn producto y he quedado muy contenta jeje ^^

    Un abrazo preciosa y feliz finde.

    PD: Me encanta como te han quedado las fotos :D

    ResponderEliminar
  3. Me parecen unos productos muy interesantes en especial los de Naobay que he probado un par de productos y me han gustado mucho. bsts

    ResponderEliminar
  4. o mulศ›ime de ea ☺
    Cosmeticele pentru pฤƒr au un ambalaj frumos ☺
    salutฤƒri
    Lili

    ResponderEliminar
  5. Gorgeous images, Carolina! I adore that Dr. PAWPAW is cruelty free :-)

    ResponderEliminar
  6. I'm really looking forward to trying these...thank you so much!!๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

    Have a super weekend!

    Hugs ❤❤❤

    ResponderEliminar
  7. Tomo nota de estos productos Carolina, son muchos e interesantes. Besitos y buen fin de semana :D

    ResponderEliminar
  8. Tienen que estar genial esos productos. En especial Naobay
    Besos

    ResponderEliminar
  9. Me parecen unos productos muy interesantes. Tomo nota para saber mรกs de ellos. Un beso y feliz finde

    ResponderEliminar
  10. Very interesting products.
    Thanks for sharing.
    Kisses!

    galerafashion.com

    ResponderEliminar
  11. Great review! and you are looking gorgeous!

    ResponderEliminar
  12. These products look very interesting and I love your photos so much. Thank you for sharing great review.

    Giveaway - http://www.exclusivebeautydiary.com/2019/12/what-made-this-decade-count-for-you_1.html

    ResponderEliminar
  13. Me gustรณ mucho sus fotografรญas!
    Me gustarรญa que tuviese acรก en Brazil!
    Quizรกs un dia?
    Besos! Pรขm
    Blog Interrupted Dreamer

    ResponderEliminar
  14. They look like nice products! I've tired paw paw lip balm before but never any other products!

    Hope that you had a wonderful weekend :) We decorated our house for Christmas, which always makes me happy! I posted my Annual Handbag Gift Guide if you want to check it out :)

    Away From Blue

    ResponderEliminar
  15. Thanks a lot =) Have a nice day

    Great post, this products look nice.

    ResponderEliminar
  16. These products seem great! Happy Monday. Have a great start of the week.

    ResponderEliminar
  17. Todos los productos parecen realmente interesantes. Me gustarรญa probar sobre todo los de Naobay.

    Besos

    ResponderEliminar
  18. Very cool and you are cute! :)

    https://www.heyimwiththeband.com.br/

    ResponderEliminar
  19. Thanks for sharing these products, babe!

    -Ashley
    Le Stylo Rouge

    ResponderEliminar
  20. Naobay me encanta y Dr PawPaw no lo conocรญa asรญ que gracias por compartirlo. Un besazo

    ResponderEliminar
  21. Me encantarรญa probar esos productos. Ya te sigo, te dejo mi blog. https://mimundosinlibros.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  22. Great products dear!! I'll have to try them!!
    Have a wonderful day! xx

    La ilusiรณn de Nina - https://lailusiondenina.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  23. Buena recomendaciรณn.
    Me encanta tu nueva cabecera.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  24. Estupendo post y productos muy interesante <3 Me encantarรญa probar esos cosmeticos :) Besitos! ❄️

    ResponderEliminar
  25. Gostei muito dos produtos que vocรช recebeu, parecem ser รณtimos e bem eficientes.
    As fotos ficaram lindas demais!
    Beijos. 
    Diรกrio da Lady

    ResponderEliminar
  26. Das klingt gut und macht neugierig auf die Marke. LG Romy

    ResponderEliminar
  27. Hola Carol!! No conocรญa toda esta gama de productos. Gracias por tu recomendaciรณn, un post muy completo!!

    ResponderEliminar
  28. Lovely natural products! And your hair looks beautiful.

    ResponderEliminar
  29. So nice! I very like this photos and review ;)

    ResponderEliminar
  30. Thanks for the review! I'll check out these products!

    https://www.lostindaydreams.com/

    ResponderEliminar
  31. Tengo muchรญsimas ganas de probar la marca Naobay, me transmite confianza, no se como decirlo :) ¡Feliz fin de semana! :)

    www.luciagallegoblog.com

    ResponderEliminar
  32. Stunning!! I wait for you in my blog!!
    xoxo

    marisasclosetblog.com

    ResponderEliminar
  33. ¡Hola! ^^
    No conocรญa ninguno de esos productos. Buen fin de semana :)
    Besos!

    ResponderEliminar
  34. Gracias por compartir guapa! no lo conocรญa!
    Besos rojos por doquier!!

    ResponderEliminar
  35. Wonderful photos and interesting post dear!

    ResponderEliminar
  36. Um post sensacional! Parecem ser รณptimos produtos!
    Excelentes dicas, Carol! Aprecio e uso muito, este gรฉnero de produtos...
    Beijinhos! Bom domingo!
    Ana

    ResponderEliminar
  37. Great post. :) I haven't seen these products. :)

    New post: https://andjelina-svastara.blogspot.com/2019/12/da-li-sam-dobilakupila-sve-sa-spiska.html

    ResponderEliminar
  38. I thought you have a new post...

    Hope, everything goes well with you

    ResponderEliminar
  39. Hola, hola ^-^

    Tienen muy buena pinta. Seguro que son geniales.

    ¡SE MUUUUUUUUY FELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ ๐Ÿฅฐ!

    ResponderEliminar
  40. Fantรกstico, ya estoy por aquรญ.
    ¡Feliz martes!

    ResponderEliminar
  41. I haven't heard about this company before, the products promise to be great :-)

    ResponderEliminar
  42. wow , I haven't heard about this brand before so thank you for all pictures and info about the products here xx

    ResponderEliminar
  43. Oh very interesting products~ good haul
    xx

    ResponderEliminar
  44. Very very cool ♥

    https://www.heyimwiththeband.com.br/

    ResponderEliminar
  45. I don't know this product but it seems really interesting

    ResponderEliminar
  46. Fantรกstico post! Parecem ser uns bons produtos.
    Bjs

    ResponderEliminar
  47. I never tried Naobay products.
    Have a nice week :D.

    ResponderEliminar
  48. Foarte interesante produse, pe unele le vazusem deja in postarile tale pe instagram si facebook. Par foarte interesante si ma bucur sa stiu ca si tara noastra investeste in produse organice. As prefera bineinteles daca ar avea si parfum intrucat eu ador cremele si produsele cosmetice parfumate.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mฤƒ bucur cฤƒ รฎศ›i plac! ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ

      Eliminar
  49. Que bonito todo, me ha encantado, aรบn no lo he probado... Un besazo.

    ResponderEliminar
  50. Nice products, thank you for showing (:

    ResponderEliminar
  51. gracias por tu visita y aportacion en el blog me alegra que pases a visitarme de vez en cuanto
    Besos

    ResponderEliminar
  52. Beautiful photos, I like it!
    good hair and face products and brands.

    ResponderEliminar
  53. love the photos
    https://www.stylebasket.in/

    ResponderEliminar
  54. No los he probado pero pintan muy bien... Muack

    ResponderEliminar
  55. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar

❤๐Ÿ’›๐Ÿ’™A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤๐Ÿ’›๐Ÿ’™