.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

viernes, 29 de noviembre de 2019

Produsele mele preferate in aceasta toamna !!!




Buna seara dragelor! Cum ati petrecut ziua de azi ? Sper ca nu v-a plouat prea mult !!! Uite azi ce produse minunate va arat aici !! Va prezint primul produs de ingrijire a parului de la Dr. PAWPAW si multe altele , v-a mai arat produse de la Biocart  este vorba de  NAOBAY  → Acest brand organic si foarte sofisticat este dedicat bunatatii pure si sentimentului de responsabilitate fata de clienti si, mai presus de orice, fata de natura.
 Sper sa v-a placa toate !!!  🍁🍂🍃🍁🍃


Hair & Body Care Set  Dr PawPaw









Cunoșteați aceste produse pentru par ? Mie îmi plac tare mult pentru parul meu blond și cu șuvițe sunt minunate ! 💛💛💛🍂🍁🍂🍁 . 💛💛💛 Balsam multifunctional pentru par si corp cu Papaya naturala. Pentru toate tipurile de par si piele. Balsam consistent si revigorant, recomandat atat pentru par cat si pentru corp. Contine Papaya naturala, Aloe Vera si ulei de nuca de cocos. . . 💛💛💛 Sampon&gel de dus multifunctional- pentru par si corp cu Papaya naturala. Gel de dus bogat si revigorant, recomandat pentru spalarea parului si corpului, ce contine Papaya naturala, Aloe Vera si ulei de nuca de cocos. . . . 💛💛💛 Dr Paw Paw – Tratament pentru par 7 in 1 – Aplica-l pe parul umed ca masca pentru par sau aplica pe parul uscat pentru a reimprospata coafura 1. Reduce varfurile despicate ale firelor de par. 2. Descurca parul. 3. Masca pentru par. 4. Reduce efectul de par incretit si netezeste. 5. Produs ideal de styling cand folositi uscatorul sau placa de par. 6. Ofera stralucire @dr.pawpaw_romania 💛💛💛
Una publicación compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el







Balsam multifunctional pentru par si corp cu Papaya naturala. Pentru toate tipurile de par si piele. Balsam consistent si revigorant, recomandat atat pentru par cat si pentru corp. Contine Papaya naturala, Aloe Vera si ulei de nuca de cocos.
Sampon&gel de dus multifunctional- pentru par si corp cu Papaya naturala. Gel de dus bogat si revigorant, recomandat pentru spalarea parului si corpului, ce contine Papaya naturala, Aloe Vera si ulei de nuca de cocos.
Pentru toate tipurile de par si piele.
Aplica-l pe parul umed ca masca pentru par sau aplica pe parul uscat pentru a reimprospata coafura
1. Reduce varfurile despicate ale firelor de par.
2. Descurca parul.
3. Masca pentru par.
4. Reduce efectul de par incretit si netezeste.
5. Produs ideal de styling cand folositi uscatorul sau placa de par.
6. Ofera stralucire
Cunoșteați aceste produse pentru par ? Mie îmi plac tare mult pentru parul meu blond și cu șuvițe sunt minunate ! 💛💛💛🍂🍁🍂🍁
. 💛💛💛

Intotdeauna am avut probleme cu parul (bineanteles de cand este vopsit blond si cu suvite ) cand venea ora de a spala parul imi venea sa ma urc pe pereti cand incercam sa ma piaptan , acum de cand am gasit aceste produse acele probleme sau terminat ! Trebuie sa le incercati si voi !!!  












𝑨𝒄𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒅𝒖𝒔𝒆 @biocart.eu 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒖𝒓𝒂𝒏𝒕̦𝒂̆ 𝒑𝒓𝒆𝒇𝒆𝒓𝒂𝒕𝒆𝒍𝒆 𝒎𝒆𝒍𝒆 ! 🍂🍁🍂🍁 𝑻𝒓𝒆𝒃𝒖𝒊𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒍𝒆 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒓𝒄𝒂𝒕𝒊 𝒔̦𝒊 𝒗𝒐𝒊 , 𝒐 𝒔𝒂 𝒍𝒆 𝒂𝒅𝒐𝒓𝒂𝒕̦𝒊 𝒍𝒂 𝒇𝒆𝒍 𝒅𝒆 𝒎𝒖𝒍𝒕 𝒄𝒂 𝒎𝒊𝒏𝒆 ! 🧡🧡🧡 . . 𝑬𝒖 𝒇𝒐𝒍𝒐𝒔𝒆𝒔𝒄 𝒄𝒆𝒍 𝒎𝒂𝒊 𝒅𝒆𝒔 𝘈𝘱𝘢 𝘮𝘪𝘤𝘦𝘭𝘢𝘳𝘢 𝘪𝘭𝘶𝘮𝘪𝘯𝘢𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦 𝘋𝘦𝘵𝘰𝘹, 𝘕𝘢𝘰𝘣𝘢𝘺 𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘰 𝘴𝘰𝘭𝘶𝘵𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘤𝘶𝘳𝘢𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘮𝘶𝘭𝘵𝘪𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘢 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘥𝘦𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦𝘢𝘻𝘢 𝘮𝘢𝘤𝘩𝘪𝘢𝘫𝘶𝘭, 𝘱𝘶𝘳𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢 𝘴𝘪 𝘱𝘳𝘦𝘨𝘢𝘵𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘱𝘪𝘦𝘭𝘦𝘢 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘩𝘪𝘥𝘳𝘢𝘵𝘢𝘳𝘦. 𝑬𝒖 𝒂𝒅𝒐𝒓 𝒔𝒂 𝒐 𝒇𝒐𝒍𝒐𝒔𝒆𝒔𝒄 𝒄𝒂 𝒔𝒊 𝘥𝘦𝘮𝘢𝘤𝘩𝘪𝘢𝘯𝘵. 𝑫𝒖𝒑𝒂̆-𝒂𝒎𝒊𝒂𝒛𝒂̆ 𝒑𝒍𝒂̆𝒄𝒖𝒕𝒂̆! #𝒃𝒊𝒐𝒄𝒂𝒓𝒕 #𝒃𝒊𝒐𝒄𝒂𝒓𝒕𝒓𝒐𝒎𝒂𝒏𝒊𝒂
Una publicación compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el


Masca faciala Black Detox, Naobay

Recomandata in mod special pentru tenul cu tendinte de ingrasare si acnee.
Este un tratament de detoxifiere profunda a pielii ce are rolul de a diminua efectele nocive ale poluarii si de a curata acumularile de impuritati din fiecare por al pielii.
Mod de folosire ! 
Aplicati un strat uniform pe pielea curata si uscata si lasati sa actioneze pentru 10-20 minute. Clatiti cu apa din abundenta. Este recomandat sa se foloseasca de 1-2 ori pe saptamana.


Crema oxigenanta light Detox, Naobay

Recomandata pielea care are nevoie de o hidratare lejera, care isi pierde luminozitatea rapid.
O emulsie usoara care va hidrata pielea fara sa o incarce. Puterea antioxidanta a ceaiului verde se combina cu efectul protectiv pe care il are Ginkgo Biloba pentru a actiona ca un scut impotriva agresiunilor zilnice (poluare, radicali liberi si medii inchise), in timp ce zmeura va reduce pierderea apei din tesut, iar aloe vera va calma si catifela pielea.
Mod de folosire !
Aplica crema pe pielea curata printr-un masaj delicat pana cand este absorbita complet. Se foloseste dimineata si seara.


Crema soft & contur de ochi Detox, Naobay

Recomandata pentru toate tipurile de ten.
Un mix ultra-fresh de ingrediente eficiente care reintineresc fata, revigoreaza zona ochilor si elimina semnele ochilor obositi. Rasina antioxidanta a arborelui – dragon este combinata cu cofeina decongestionanta pentru a preveni si repara imbatranirea pielii. Formula contine, de asemenea, alge marine rosii si Tara Chileana care ofera un efect instant de lifting. Resveratrolul, o molecula puternic antioxidanta extrasa din vin, protejeaza impotriva radicalilor liberi si combate liniile fine.
Nu contine parfum.
Mod de folosire !!
Aplica dimineata si seara in zona din jurul ochilor prin miscari delicate circulare pentru absorbtia completa.




Apa micelara iluminatoare Detox, Naobay


Este recomandata pentru toate tipurile de ten,  pentru pielea care are nevoie de o curatare delicata si eficienta in acelasi timp.
Este o solutie de curatare multifunctionala care indeparteaza machiajul, purifica si pregateste pielea pentru hidratare. Poate fi folosita si ca demachiant.
Mod de folosire ! 
Imbibati un disc demachiant in apa micelara si, fara a insista puternic, apasati usor si stergeti suprafata fetei ce necesita curatare.







Una publicación compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el



















Zilele trecute am primit aceste produse minunate Detox ! Naobay este un brand organic născut în Spania! ❣️❣️❣️💛💛💛 Apa micelara iluminatoare Detox, Naobay 🧡🧡🧡 Este o solutie de curatare multifunctionala care indeparteaza machiajul, purifica si pregateste pielea pentru hidratare. Poate fi folosita si ca demachiant. Masca faciala Black Detox🧡🧡🧡 Este un tratament de detoxifiere profunda a pielii ce are rolul de a diminua efectele nocive ale poluarii si de a curata acumularile de impuritati din fiecare por al pielii. Crema oxigenanta light Detox🧡🧡🧡 O emulsie usoara care va hidrata pielea fara sa o incarce. Crema soft & contur de ochi Detox 🧡🧡🧡 Un mix ultra-fresh de ingrediente eficiente care reintineresc fata si revigoreaza zona ochilor si elimina semnele ochilor obositi. http://www.biocart.eu/ @biocart.eu #biocart #biocartromania 🧡🧡🧡
Una publicación compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el




Ver esta publicación en Instagram

𝘈𝘱𝘢 𝘮𝘪𝘤𝘦𝘭𝘢𝘳𝘢 𝘪𝘭𝘶𝘮𝘪𝘯𝘢𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦 𝘋𝘦𝘵𝘰𝘹, 𝘕𝘢𝘰𝘣𝘢𝘺 𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘰 𝘴𝘰𝘭𝘶𝘵𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘤𝘶𝘳𝘢𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘮𝘶𝘭𝘵𝘪𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘢 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘥𝘦𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦𝘢𝘻𝘢 𝘮𝘢𝘤𝘩𝘪𝘢𝘫𝘶𝘭, 𝘱𝘶𝘳𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢 𝘴𝘪 𝘱𝘳𝘦𝘨𝘢𝘵𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘱𝘪𝘦𝘭𝘦𝘢 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘩𝘪𝘥𝘳𝘢𝘵𝘢𝘳𝘦. 𝘗𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘧𝘪 𝘧𝘰𝘭𝘰𝘴𝘪𝘵𝘢 𝘴𝘪 𝘤𝘢 𝘥𝘦𝘮𝘢𝘤𝘩𝘪𝘢𝘯𝘵. 𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘳𝘦𝘤𝘰𝘮𝘢𝘯𝘥𝘢𝘵𝘢 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘵𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘵𝘪𝘱𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘯, 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘱𝘪𝘦𝘭𝘦𝘢 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘦𝘷𝘰𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘰 𝘤𝘶𝘳𝘢𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘦𝘭𝘪𝘤𝘢𝘵𝘢 𝘴𝘪 𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘦𝘯𝘵𝘢 𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘭𝘢𝘴𝘪 𝘵𝘪𝘮𝘱. ℎ𝑡𝑡𝑝://𝑤𝑤𝑤.𝑏𝑖𝑜𝑐𝑎𝑟𝑡.𝑒𝑢/ 🍂🍂🍂 🧡🧡🧡🍁🍁🍁 @biocart.eu #biocart #biocartromania
Una publicación compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el










𝘗𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘪̂𝘯𝘨𝘳𝘪𝘫𝘪𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘶𝘳𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘰𝘤𝘩𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘧𝘰𝘭𝘰𝘴𝘦𝘴𝘤 𝘢𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢̆ 𝘤𝘳𝘦𝘮𝘢 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘤𝘢 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘳𝘦 𝘶𝘯 𝘮𝘪𝘳𝘰𝘴 𝘧𝘰𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘱𝘭𝘢̆𝘤𝘶𝘵, 𝘱𝘪𝘦𝘭𝘦𝘢 𝘳𝘢̆𝘮𝘢̂𝘯𝘦 𝘩𝘪𝘥𝘳𝘢𝘵𝘢𝘵𝘢 𝘴̦𝘪 𝘤𝘢𝘵𝘪𝘧𝘦𝘭𝘢𝘵𝘢̆ ! 𝐶𝑟𝑒𝑚𝑎 𝑠𝑜𝑓𝑡 & 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑢𝑟 𝑑𝑒 𝑜𝑐ℎ𝑖 𝐷𝑒𝑡𝑜𝑥 🧡🧡🧡 𝑈𝑛 𝑚𝑖𝑥 𝑢𝑙𝑡𝑟𝑎-𝑓𝑟𝑒𝑠ℎ 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑔𝑟𝑒𝑑𝑖𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑟𝑒𝑖𝑛𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑒𝑠𝑐 𝑓𝑎𝑡𝑎 𝑠𝑖 𝑟𝑒𝑣𝑖𝑔𝑜𝑟𝑒𝑎𝑧𝑎 𝑧𝑜𝑛𝑎 𝑜𝑐ℎ𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑖 𝑒𝑙𝑖𝑚𝑖𝑛𝑎 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑒𝑙𝑒 𝑜𝑐ℎ𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑜𝑏𝑜𝑠𝑖𝑡𝑖. 𝑅𝑒𝑐𝑜𝑚𝑎𝑛𝑑𝑎𝑡𝑎 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑡𝑖𝑝𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑡𝑒𝑛. 𝑈𝑛 𝑚𝑖𝑥 𝑢𝑙𝑡𝑟𝑎-𝑓𝑟𝑒𝑠ℎ 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑔𝑟𝑒𝑑𝑖𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑟𝑒𝑖𝑛𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑒𝑠𝑐 𝑓𝑎𝑡𝑎, 𝑟𝑒𝑣𝑖𝑔𝑜𝑟𝑒𝑎𝑧𝑎 𝑧𝑜𝑛𝑎 𝑜𝑐ℎ𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑖 𝑒𝑙𝑖𝑚𝑖𝑛𝑎 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑒𝑙𝑒 𝑜𝑐ℎ𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑜𝑏𝑜𝑠𝑖𝑡𝑖. 𝑅𝑎𝑠𝑖𝑛𝑎 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑜𝑥𝑖𝑑𝑎𝑛𝑡𝑎 𝑎 𝑎𝑟𝑏𝑜𝑟𝑒𝑙𝑢𝑖 – 𝑑𝑟𝑎𝑔𝑜𝑛 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑏𝑖𝑛𝑎𝑡𝑎 𝑐𝑢 𝑐𝑜𝑓𝑒𝑖𝑛𝑎 𝑑𝑒𝑐𝑜𝑛𝑔𝑒𝑠𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑛𝑡𝑎 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑝𝑟𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖 𝑠𝑖 𝑟𝑒𝑝𝑎𝑟𝑎 𝑖𝑚𝑏𝑎𝑡𝑟𝑎𝑛𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑝𝑖𝑒𝑙𝑖𝑖. 𝐹𝑜𝑟𝑚𝑢𝑙𝑎 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑒, 𝑑𝑒 𝑎𝑠𝑒𝑚𝑒𝑛𝑒𝑎, 𝑎𝑙𝑔𝑒 𝑚𝑎𝑟𝑖𝑛𝑒 𝑟𝑜𝑠𝑖𝑖 𝑠𝑖 𝑇𝑎𝑟𝑎 𝐶ℎ𝑖𝑙𝑒𝑎𝑛𝑎 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑎 𝑢𝑛 𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑎𝑛𝑡 𝑑𝑒 𝑙𝑖𝑓𝑡𝑖𝑛𝑔. 𝑅𝑒𝑠𝑣𝑒𝑟𝑎𝑡𝑟𝑜𝑙𝑢𝑙, 𝑜 𝑚𝑜𝑙𝑒𝑐𝑢𝑙𝑎 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑛𝑖𝑐 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑜𝑥𝑖𝑑𝑎𝑛𝑡𝑎 𝑒𝑥𝑡𝑟𝑎𝑠𝑎 𝑑𝑖𝑛 𝑣𝑖𝑛, 𝑝𝑟𝑜𝑡𝑒𝑗𝑒𝑎𝑧𝑎 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑡𝑟𝑖𝑣𝑎 𝑟𝑎𝑑𝑖𝑐𝑎𝑙𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑙𝑖𝑏𝑒𝑟𝑖 𝑠𝑖 𝑐𝑜𝑚𝑏𝑎𝑡𝑒 𝑙𝑖𝑛𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑓𝑖𝑛𝑒. ℎ𝑡𝑡𝑝://𝑤𝑤𝑤.𝑏𝑖𝑜𝑐𝑎𝑟𝑡.𝑒𝑢/ @biocart.eu #𝑏𝑖𝑜𝑐𝑎𝑟𝑡 #𝑏𝑖𝑜𝑐𝑎𝑟𝑡𝑟𝑜𝑚𝑎𝑛𝑖𝑎 🧡🧡🧡
Una publicación compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el












Numele spune tot: este de fapt un acronim pentru „Natural and Organic, Beauty and You” – NAOBAY combina ingrijirea eficienta si naturala cu grija pentru mediu, inovatia si designul ambalajelor.
Acest brand organic si foarte sofisticat este dedicat bunatatii pure si sentimentului de responsabilitate fata de clienti si, mai presus de orice, fata de natura. Produsele lor cosmetice contin aproape in intregime ingrediente naturale, nu folosesc organisme modificate genetic sau plante crescute cu fertilizatori sintetici sau radiatie ionizanta, nu contin parabeni, produse petrochimice, silicon, formaldehida sau alti compusi nocivi; ambalajele sunt reciclabile sau reciclate; nu testeaza niciodata pe animale; ingredientele organice respecta standardele stricte ale Uniunii Europene. Compania comunica mereu procentele de ingrediente naturale si organice din produsele lor, deoarece toti producatorii de cosmetice ar trebui sa fie transparenti in momentul in care isi declara un produs ca fiind natural sau organic.
NAOBAY s-a nascut in Valencia (Spania), ca afacere de familie, si a devenit cu timpul un brand international de renume, lansand produse frumoase de cea mai inalta calitate.









Dacă mai aveți de cumpărat cadouri pentru Crăciun 🌲🌲🌲 sau chiar de Moș Nicolae încă mai aveți timp , tocmai de aceea vreau să vă arăt aceste lucruri frumoase făcute cu mare drag de @uniqueone.ro , aici găsiți multe alte cadouri minunate foarte frumos ambalate : lumânări , decorați pentru Crăciun , tricouri și multe alte lucruri minunate ! Lumânările au un miros divin ! 💚💚💚🌲🌲🌲☃️☃️☃️




92 comentarios:

  1. Prodotti interessanti. Grazie Carolina e buona continuazione di giornata.
    sinforosa

    ResponderEliminar
  2. Hola Carol :)

    Son productos de belleza con muy buenos ingredientes, lo que al final es clave para ver resultados. Muchas veces buscamos milagros en cremas (o productos capilares) de moda que, lejos de no conseguirlos, resultan perjudiciales a la larga por los químicos añadidos, tanto para la belleza como para la salud.

    Siempre intento usar y recomendar cosmética como la que muestras, porque al final, es la que consigue resultados a la larga. De Naobay ya he probado algún producto y he quedado muy contenta jeje ^^

    Un abrazo preciosa y feliz finde.

    PD: Me encanta como te han quedado las fotos :D

    ResponderEliminar
  3. Me parecen unos productos muy interesantes en especial los de Naobay que he probado un par de productos y me han gustado mucho. bsts

    ResponderEliminar
  4. o mulțime de ea ☺
    Cosmeticele pentru păr au un ambalaj frumos ☺
    salutări
    Lili

    ResponderEliminar
  5. Gorgeous images, Carolina! I adore that Dr. PAWPAW is cruelty free :-)

    ResponderEliminar
  6. I'm really looking forward to trying these...thank you so much!!😊😊

    Have a super weekend!

    Hugs ❤❤❤

    ResponderEliminar
  7. Tomo nota de estos productos Carolina, son muchos e interesantes. Besitos y buen fin de semana :D

    ResponderEliminar
  8. Tienen que estar genial esos productos. En especial Naobay
    Besos

    ResponderEliminar
  9. Me parecen unos productos muy interesantes. Tomo nota para saber más de ellos. Un beso y feliz finde

    ResponderEliminar
  10. Very interesting products.
    Thanks for sharing.
    Kisses!

    galerafashion.com

    ResponderEliminar
  11. Great review! and you are looking gorgeous!

    ResponderEliminar
  12. These products look very interesting and I love your photos so much. Thank you for sharing great review.

    Giveaway - http://www.exclusivebeautydiary.com/2019/12/what-made-this-decade-count-for-you_1.html

    ResponderEliminar
  13. Me gustó mucho sus fotografías!
    Me gustaría que tuviese acá en Brazil!
    Quizás un dia?
    Besos! Pâm
    Blog Interrupted Dreamer

    ResponderEliminar
  14. They look like nice products! I've tired paw paw lip balm before but never any other products!

    Hope that you had a wonderful weekend :) We decorated our house for Christmas, which always makes me happy! I posted my Annual Handbag Gift Guide if you want to check it out :)

    Away From Blue

    ResponderEliminar
  15. Thanks a lot =) Have a nice day

    Great post, this products look nice.

    ResponderEliminar
  16. These products seem great! Happy Monday. Have a great start of the week.

    ResponderEliminar
  17. Todos los productos parecen realmente interesantes. Me gustaría probar sobre todo los de Naobay.

    Besos

    ResponderEliminar
  18. Very cool and you are cute! :)

    https://www.heyimwiththeband.com.br/

    ResponderEliminar
  19. Thanks for sharing these products, babe!

    -Ashley
    Le Stylo Rouge

    ResponderEliminar
  20. Naobay me encanta y Dr PawPaw no lo conocía así que gracias por compartirlo. Un besazo

    ResponderEliminar
  21. Me encantaría probar esos productos. Ya te sigo, te dejo mi blog. https://mimundosinlibros.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  22. Great products dear!! I'll have to try them!!
    Have a wonderful day! xx

    La ilusión de Nina - https://lailusiondenina.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  23. Buena recomendación.
    Me encanta tu nueva cabecera.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  24. Estupendo post y productos muy interesante <3 Me encantaría probar esos cosmeticos :) Besitos! ❄️

    ResponderEliminar
  25. Gostei muito dos produtos que você recebeu, parecem ser ótimos e bem eficientes.
    As fotos ficaram lindas demais!
    Beijos. 
    Diário da Lady

    ResponderEliminar
  26. Das klingt gut und macht neugierig auf die Marke. LG Romy

    ResponderEliminar
  27. Hola Carol!! No conocía toda esta gama de productos. Gracias por tu recomendación, un post muy completo!!

    ResponderEliminar
  28. Lovely natural products! And your hair looks beautiful.

    ResponderEliminar
  29. So nice! I very like this photos and review ;)

    ResponderEliminar
  30. Thanks for the review! I'll check out these products!

    https://www.lostindaydreams.com/

    ResponderEliminar
  31. Tengo muchísimas ganas de probar la marca Naobay, me transmite confianza, no se como decirlo :) ¡Feliz fin de semana! :)

    www.luciagallegoblog.com

    ResponderEliminar
  32. Stunning!! I wait for you in my blog!!
    xoxo

    marisasclosetblog.com

    ResponderEliminar
  33. ¡Hola! ^^
    No conocía ninguno de esos productos. Buen fin de semana :)
    Besos!

    ResponderEliminar
  34. Gracias por compartir guapa! no lo conocía!
    Besos rojos por doquier!!

    ResponderEliminar
  35. Wonderful photos and interesting post dear!

    ResponderEliminar
  36. Um post sensacional! Parecem ser óptimos produtos!
    Excelentes dicas, Carol! Aprecio e uso muito, este género de produtos...
    Beijinhos! Bom domingo!
    Ana

    ResponderEliminar
  37. Great post. :) I haven't seen these products. :)

    New post: https://andjelina-svastara.blogspot.com/2019/12/da-li-sam-dobilakupila-sve-sa-spiska.html

    ResponderEliminar
  38. I thought you have a new post...

    Hope, everything goes well with you

    ResponderEliminar
  39. Hola, hola ^-^

    Tienen muy buena pinta. Seguro que son geniales.

    ¡SE MUUUUUUUUY FELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ 🥰!

    ResponderEliminar
  40. Fantástico, ya estoy por aquí.
    ¡Feliz martes!

    ResponderEliminar
  41. I haven't heard about this company before, the products promise to be great :-)

    ResponderEliminar
  42. wow , I haven't heard about this brand before so thank you for all pictures and info about the products here xx

    ResponderEliminar
  43. Oh very interesting products~ good haul
    xx

    ResponderEliminar
  44. Very very cool ♥

    https://www.heyimwiththeband.com.br/

    ResponderEliminar
  45. I don't know this product but it seems really interesting

    ResponderEliminar
  46. Fantástico post! Parecem ser uns bons produtos.
    Bjs

    ResponderEliminar
  47. I never tried Naobay products.
    Have a nice week :D.

    ResponderEliminar
  48. Foarte interesante produse, pe unele le vazusem deja in postarile tale pe instagram si facebook. Par foarte interesante si ma bucur sa stiu ca si tara noastra investeste in produse organice. As prefera bineinteles daca ar avea si parfum intrucat eu ador cremele si produsele cosmetice parfumate.

    ResponderEliminar
  49. Que bonito todo, me ha encantado, aún no lo he probado... Un besazo.

    ResponderEliminar
  50. Nice products, thank you for showing (:

    ResponderEliminar
  51. gracias por tu visita y aportacion en el blog me alegra que pases a visitarme de vez en cuanto
    Besos

    ResponderEliminar
  52. Beautiful photos, I like it!
    good hair and face products and brands.

    ResponderEliminar
  53. love the photos
    https://www.stylebasket.in/

    ResponderEliminar
  54. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  55. No los he probado pero pintan muy bien... Muack

    ResponderEliminar
  56. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙