.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

lunes, 13 de julio de 2020

Produse spre testare Buzzstore !!!





 
Vara a inceput cu o noua campanie de promovare !

BUZZStore si Avon Space aduc in fata membrilor sai cele mai noi produse spre testare ! Uite asa am fost si eu aleasa , dupa foarte multa incercari , am observat ca intotdeauna sunt foarte multi participanti , de aceea sansele sunt minime sa fi ales , cel putin eu nu am fost ales pana acum , sper sa am mai multe sanse in viitor pentru a putea testa mult mai multe produse !!! Acestea care le testez acum par a fi minunate pentru vara!!
Ambele promit culoare persistentă și rezistență la transfer.
𝐀𝐕𝐎𝐍 𝐏𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐒𝐭𝐚𝐲 mascara rezistenta la apa  cu durabilitate de 24 de ore, perfect pentru un look genial !

Produsele sunt minunate,rezistente la  apă, căldură și umiditate,ceea ce creează un avantaj pe care le putem purta la piscină sau la plajă, eu cum acest an cu siguranta nu voi ajunge la plaja , cred ca am sa ma multumesc sa le port doar la piscina , bineinteles nu ma voi desparti de ele toata vara!!!

𝐀𝐕𝐎𝐍 𝐏𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐒𝐭𝐚𝐲 Fard de ploape cremos MOCHA BREW , aceasta este culoarea pe care eu am primit-o , o culoare maronie foarte placuta , eu ador sa il folosesc sub forma de creion!!! Durabiliate 16 ore!!!
🌞
Sunt ideale pentru un machiaj lejer de vară.
















  • Mascara PowerStay pentru volum este rezistent la apa, nu se intinde si nu lasa urme chiar si in cele mai calduroase zile de vara. Formula sa cu colagen, proteine si aminoacizi protejeaza si mentine culoarea genelor timp indelungat. Peria curbata acopera fiecare geana in parte si ofera de 9 ori mai mult volum pentru gene mai groase si privire seducatoare.







  • Fardul de ploape cremos sub forma de creion PowerStay ofera o culoare intensa si uniforma, este rezistent la caldura, umiditate si apa timp de 16 ore. Se aplica usor si poate fi folosit atat ca fard de pleoape cat si creion de ochi.
elefant.ro



Ver esta publicación en Instagram

___🅐🅥🅞🅝 🅟🅞🅦🅔🅡 🅢🅣🅐🅨___ . 🧡🧡🧡 Macara pentru volum Power stay ! 𝓂𝒶𝓈𝒸𝒶𝓇𝒶 𝓅ℴ𝓌ℯ𝓇𝓈𝓉𝒶𝓎 pentru volum este rezistent la apa, nu se intinde si nu lasa urme chiar si in cele mai calduroase zile de vara. Formula sa cu colagen, proteine si aminoacizi protejeaza si mentine culoarea genelor timp indelungat. Peria curbata acopera fiecare geana in parte si ofera de 9 ori mai mult volum pentru gene mai groase si privire seducatoare. . . . . 🧡🧡🧡 𝒻𝒶𝓇𝒹𝓊𝓁 𝒹ℯ 𝓅𝓁ℴ𝒶𝓅ℯ 𝓅ℴ𝓌ℯ𝓇𝓈𝓉𝒶𝓎 rezistent !!! Efect de lunga durata, culoare intensa si unifroma ! 🧡🧡🧡 Fardul de ploape cremos sub forma de creion PowerStay ofera o culoare intensa si uniforma, este rezistent la caldura, umiditate si apa timp de 16 ore. Se aplica usor si poate fi folosit atat ca fard de pleoape cat si creion de ochi. . . #buzzpowerstay #buzzstore @Avonspace @the_buzzstore_ro

Una publicación compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el

17 comentarios:

  1. Avon do so many great products :-D

    ResponderEliminar
  2. Interesante, aun no he probado la marca Avon
    Besos

    ResponderEliminar
  3. Lubię tusze tej marki. Dobrego dnia 🤗🌷

    ResponderEliminar
  4. Very nice photos! I love you Avon!!!! I like ! kiss

    ResponderEliminar
  5. Me encantan los productos de Avon :)

    ResponderEliminar
  6. I like beauty products from Avon! I used to use a lot of things from this brand
    http://www.recklessdiary.ru

    ResponderEliminar
  7. Uma marca que muito aprecio!
    Adorei ficar a par das novidades mais recentes, que ainda não conhecia! Beijinhos
    Ana

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙