.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

lunes, 23 de noviembre de 2020

Incepe sezonul cadourilor!!!


Buna seara !!!
Cum ati inceput aceasta saptamana ? Sper ca foarte bine si sunteti sanatoase , uite ca imediat sunt aici Sarbatorile de iarna si bineanteles ca Mosul nu trebuie sa lipseasca nici in acest an si vreau sa va ajut putin cu cateva ideei minunate pe care le gasiti pe   decathlon unde INCEPE  Sezonul Cadourilor 

Am ales aici cateva produse care mi-au atras atetia si cred ca sunt potrivite petru  fiecare membru al familiei , sunt sigura ca si voua va plac!!! Astept parerile voastre despre selecctia mea!!!


ÎNCĂLȚĂMINTE JOGGING RUN CONFORT ROZ DAMĂ KALENJI


 


Talpă KALENSOLE din spumă EVA exclusivă, flexibilă, moale și concept « Circular System »: în interiorul spumei se găsește un gol de aer, pentru distribuția mai eficientă a undelor de șoc.

Alegeți o mărime mai mare decât cea pe care o purtați, trebuie să rămână 1 cm intre degetul mare si vârful încalțămintei pentru că piciorul se umflă in timpul efortului.

Pielea prezintă 4 avantaje majore pentru mersul sportiv: Asigură flexibilitatea necesară practicării sportului, datorită flexibilității naturale. Asigură confort, adaptându-se la forma piciorului. Absoarbe și evacuează transpirația, lăsând piciorul să respire. Asigură rezistența în timp, datorită rezistenței naturale.
Fiecare sport se practică cu încălțămintea corespunzătoare! În timpul mersului sportiv, mișcarea piciorului pornește din spate în față, de la călcâi spre vârf, moment în care se flexează foarte mult. Încălțămintea de mers sportiv trebuie să fie foarte flexibilă, pentru a asigura confort. De aceea flexibilitatea a reprezentat principalul obiectiv în conceperea acestui tip de încălțăminte.
Conceptul Flex-H+ combină flexibilitatea optimă a geometriei Flex-H și dinamismul necesar pentru propulsare datorită tălpii EVA din material dublu.



GEANTĂ FITNESS CARDIO 20L ROZ DOMYOS


Geantă de 20 de litri, concepută pentru transportarea echipamentului de sport. Pot fi depozitate: o pereche de încălțăminte, o sticlă de apă şi alte obiecte necesare, precum prosopul.
Uşor de transportat, poate fi pliat pentru a ocupa mai puţin spaţiu!








Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă strandard: buzunarul principal al rucsacului este umplut cu mingi de dimensiuni mici. Apoi, acestea sunt răsturnate într-un recipient gradat.

Aproape de spate plasaţi echipamentul greu. Hainele vor ocupa spațiul din jurul acestuia. Păstraţi la îndemână jacheta impermeabilă şi polarul. În buzunare puneţi obiectele mici, pe care le folosiţi în timpul zilei (cremă de soare, hartă, ochelari etc.). Buzunarul pentru bidon este prevăzut de-a lungul rucsacului, din plasă, la exterior.



Se ştie că o minge bine umflată este garanţia unui joc reuşit!
decathlon.ro




Bicicletă ușoară, fără frâne, pentru un plus de lejeritate. Design mereu în tendințe, care îi va fascina atât pe băieței, cât și pe fetițe.
 decathlon.ro


Limbă din mesh şi perforaţii pe faţă, pentru o bună ventilare la nivelul picioarelor. Materialul din mesh este un material sintetic care asigură respirabilitate și greutate redusă.

23 comentarios:

  1. These jogging sneakers are great loving how they come in pastel colors!

    Allie of
    www.allienyc.com

    ResponderEliminar
  2. Muy buena selección, la mochila de senderismo me encanta

    ResponderEliminar
  3. I really like the hiking backpack. It looks lightweight.

    ResponderEliminar
  4. Nice Sneakers for jogging..
    Nice selection..
    Have a nice weekend..
    Regards..

    ResponderEliminar
  5. Interesting post my dear, thank you for sharing ) 

    ResponderEliminar
  6. Soțul sau soția dvs. au spus că nu sunt interesați din nou de căsătorie și că doriți o reconciliere rapidă cu ei, contactați-l pe dr. Ajayi, un puternic jucător de vrăji pe whatsapp +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com, este un om înzestrat de strămoșii săi cu mare putere supranaturală pentru că m-a ajutat să-mi recâștig soțul după 9 luni de despărțire, soțul meu a spus că vrea un divorț și pleacă cu o altă femeie, mi s-a făcut cunoscut faptul că a fost manipulat de cealaltă femeie din cauza averii sale . Dr. Ajayi mi-a pregătit o vrajă și într-o săptămână soțul meu a rupt hârtia de divorț și trăim în pace. Vă mulțumim încă o dată dr Ajayi, dacă aveți o problemă similară sau ceva care vă deranjează viața, contactați dr. Ajayi pentru soluții rapide.

    ResponderEliminar
  7. Nice post, thanks for showing the products (:

    ResponderEliminar
  8. Amei o primeiro tênis...Lindo, lindo! ♥

    ResponderEliminar
  9. Uma belíssima selecção! Adoro calçado confortável e desportivo!
    Beijinhos
    Ana

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙