.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

sábado, 16 de julio de 2022

Bautura vegetala pe baza de ovaz, cu adaos de calciu si vitamina D!




Bautura vegetala pe baza de ovaz, cu adaos de calciu si vitamina D!

Buna ziua!


.
.
.

Shhh… This is Not M*lk este o bautura vegetala pe baza de ovaz, cu adaos de calciu si vitamina D, contribuind astfel la aportul zilnic din acesti nutrienti esentiali. Ba chiar mai mult decat atat, nu contine zahar.

In plus, nu este doar o bautura. Sunt doua! Ca toate gusturile sa fie multumite, exista doua optiuni. Gustul bogat si cremos al variantei Whole (3,5%) si gustul fin si bland al variantei Semi (1,8%).

Bun atat pentru tine*, cat si pentru Planeta!

Alpro este un brand a caror valori sunt grija pentru tine, dar si pentru Planeta! Consumul de plante are un impact semnificativ asupra mediului. Cu cat mai multa lume consuma in meniul zilnic alimente pe baza de plante, cu atât este mai bine pentru Planeta, reducand emisiile de carbon. Contribuie si tu cu fiecare inghititura! Alpro Shhh… This is Not M*lk este un produs pe baza de ovaz, ceea ce inseamna ca aduce o contributie atat pentru tine* cat si pentru mediul inconjurator.

*Contine calciu necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Consuma Alpro ca parte a unei diete variate, echilibrate si a unui stil de viata activ.
.
.
: #BUZZalpro #alprovocarea #notmilk @the_buzzstore_ro






















1 comentario:

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙