.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

sábado, 30 de marzo de 2019

Produse organice ZENZ !!!





Buná dragelor ,cum a trecut sáptámana pentru voi ? Mie imi place cá se incálzeste vremea si asa se poate iesi la plimbare,cred cá deja stiti prea bine ca eu ador cáldura si soarele ,maine deja am de cand sá ies cu copii in parc si sá mancám prima inghetata din aceastá primávará !!! Uite cá má lungesc cu vorba cand ar trebui sá vá spun cate ceva despre aceste produse ZENZ !!Produsele se bazează pe ingrediente naturale și certificate organic de înaltă calitate, precum uleiul de avocado presat la rece și aloe vera purificat organic.
Linia Zenz Organic Pure este certificat și antialergic, produsele nu conțin parfum sintetic sau esențial, de aceea este potrivit și femeilor însărcinate, copiilor și persoanelor sensibile la parfum.















Șampon Organic Deep Wood, cu ingrediente naturale și uleiuri esențiale (lemn de santal, lemn de cedru, paciuli și smirnă),  stimulează foliculii și creșterea părului prin curățarea delicată a scalpului. Cu ulei de avocado organic, presat la rece și aloe vera organic purificat întărește părul și scalpul. Părul devine sănătos, vibrant, strălucitor și ușor de pieptănat și stilizat. 

MOD DE UTILIZARE:
Aplicați o cantitate mică de șampon pe părul umed și masați scalpul. Clătiți bine. După clătire folosiți balsamul Deep Wood No.08 pentru rezultate optime. Fiind un șampon cu ingrediente naturale,  poate cauza diferențe minore de culoare și aromă. 

Párere personalá -Má ajutá foarte mult ca párul sá deviná moale si mátásos dupá spálare ,il piaptan mai usor si este mult mai catifelat,are un miros plácut si rezistent!!  





Balsam de păr organic, cu ingrediente naturale și uleiuri esențiale (lemn de santal, lemn de cedru, paciuli și smirnă),  stimulează foliculii și creșterea părului prin curățarea delicată a scalpului. 

Mod de utlilizare: 
Aplicați după șampon. Distribuiți balsamul în părul umed și așteptați aprox. 2 minute, după care clătiți bine. Pentru un păr foarte deteriorat, lăsați balsamul să acționeze mai mult timp și folosiți împreună cu Pure Treatment No.03. Poate fi folosit și ca balsam fără clătire.






Ulei organic multifuncțional pentru păr și piele din ingrediente 100% naturale care hrănesc părul și pielea. Pielea devine mai moale, părul strălucitor și scalpul mai puternic. Conține ingrediente ca ulei de avocado organic, presat la rece, ulei din sâmburi de caise și ulei de migdale, care au proprietăți calmante și sunt bogate în vitamine și minerale

Mod de utilizare:
Folosiți pe părul umed sau uscat.

Pentru bucle - Amestecați câteva picături de ulei cu balsam sau tratament Zenz Organic și distribuiți pe părul semi-uscat. Lăsați părul să se usuce sau uscați-l cu uscătorul.Revigorează buclele și lasă părul strălucitor. Potrivit pentru părul blond, albit sau părul gri și scalpul iritat și uscat.

În cazul psoriasis-ului/eczemei - Vă recomandăm samponul Pure no. 01 și balsamul Pure no. 02. În timpul focarelor de psoriazis, utilizați uleiul Healing Sense no. 98. Aplicați uleiul pe scalp sau pe piele și lăsați-l să funcționeze timp de până la 2 ore - de preferință cu un prosop umed în jur. Spălați-l din nou și distribuiți samponul Pure no. 01 în păr înainte de spălare apă, și apoi spălați. Folosiți balsamul Pure no. 02 pe scalp și lăsați-o să acționeze timp de cel puțin 2 minute. Pentru un efect suplimentar în profunzime, lăsați uleiul să acționeze peste noapte.
 

Tratament cremos de păr - Amestecați uleiul cu Zenz Organic Hair Treatment no. 03 în raport 1⁄2 ulei , 1⁄2 Treatment. Distribuiți mixtura pe părul uscat/ uscat cu prosopul și masați ușor. Înfășurați părul într-un prosop și așteptați 30 de minute. Clătiți bine. Aplicați tratamentul de 1-2 ori pe săptămână sau după nevoie. Părul devine mai sănătos și mai strălucitor , scalpul devine sănătos, fără mâncărimi sau uscare. 

Îngrijirea pielii - Puteți folosi uleiui în loc de loțiune pentru corp. Protejează și calmează pielea iritată și sensibilă. Are proprietăți antipruritice.Poate fi folosit pe picioarele și genunchii uscați, hidreatează mâinile uscate în timpul iernii.

Baie -
 Folosiți 1-3 linguri de ulei în apa de baie. Relaxați-vă și bucurați-vă de o baie plăcută, în timp ce pielea Dvs. devine moale și suplă. 

Párere personalá - este un ulei pe care il folosesc mult pe parul umed dar si cand fac o baie fierbinte,il pun in cada si imi lasa pielea moale si finá cum ar fi de bebelus!!!




Tratamentul Hipoalergenic, Natural pentru păr ajută la regenerarea părului deteriorat, conferă hidratare, rezistență și vitalitate tuturor tipurilor de păr.  Poate fi folosit pe păr natural sau vopsit/decolorat. Este bogat în proteine și vitamine, ajută la refacerea, hidratarea și întărirea părului. Poate fi folosit și în cazul scalpului sensibil. Cu ulei de avocado organic, presat la rece și aloe vera organic purificat, întărește părul și scalpulpărul devine sănătos, vibrant, strălucitor și ușor de pieptănat și stilizat.

MOD DE UTILIZARE:
Aplicați pe părul spălat – umed sau uscat. Distribuiți o cantitate mică pe păr și înfășurați părul într-o pungă și / sau un prosop. Așteptați 10-30 minute și clătiți bine cu apă. Pentru părul foarte deteriorat, repetați tratamentul o dată pe săptămână. Poate fi combinat cu uleiuri. Poate fi folosit și fără clătire.











Luciul de buze Zenz este produs din uleiuri naturale, wax din plante și unt de shea, care protejează și hrănesc buzele Dvs. Nu conține silicon,parabeni, nanoparticule, talc sau minerale sintetice, de aceea este o alegere sigură și sănătoasă. Cu ulei esențial.



CONCURS INSTAGRAM 

Daca doriti sa probati aceste produse in INSTAGRAM am un CONCURS !!!
  • 26. iacob__elena


 

39 comentarios:

  1. Great post, dear! Looks awesome!
    Hugs ♥

    ResponderEliminar
  2. Una linea completa e molto interessante. Un abbraccio.
    sinforosa

    ResponderEliminar
  3. Incredible products I have never heard of this brand before I will check it out Thanks for the reviews babe xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2019/03/s-brand-with-heart.html

    ResponderEliminar
  4. My skin and I love organic products! This sounds like a lovely line.

    ResponderEliminar
  5. Thanks a lot :D

    souns amazing dear

    NEW BRANDING POST | YOU'VE NEVER SEEN ANYTHING LIKE THIS!
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ResponderEliminar
  6. I've never heard of this brand before ;)

    ResponderEliminar
  7. Your photos always make the product look so appealing. I love that Pink rug. The lipstick in your previous post looks like a nice color. I'm glad you find products that work well for you.

    Thank you for your comment on my post. My son is healing and doing better. I appreciate your blog friendship so much. Have a wonderful weekend.

    ~Sheri

    ResponderEliminar
  8. Gorgeous products! I love the shadow of this lip gloss :-)

    ResponderEliminar
  9. Great post. I never used a product of Zenz.
    Kisses <3

    ResponderEliminar
  10. it seems great. ♥


    Beijinhos
    n. // www.fashionjacket.com.br

    ResponderEliminar
  11. I love using organic products and these look excellent.
    Amalia
    xo

    ResponderEliminar
  12. wonderful products, thanks for sharing.

    ResponderEliminar
  13. Great post dear, i love your pictures 😊

    ResponderEliminar
  14. I do not know the products, but it is always good to know what the market offers in terms of beauty. I like the pictures :)

    ResponderEliminar
  15. Am vazut postarea ta pe Instagram si citind aici mai bine lista ingredientelor pot vedea ca sunt formulate foarte bine folosind ingrediente naturale.
    Salutari,
    Flo

    ResponderEliminar
  16. Adorei a dica o produto parece ótimo.
    Beijos boa semana
    www.bellapagina.blogspot.com.br

    ResponderEliminar
  17. Muchas gracias Carolina!! Me alegra que te hayan gustado mis nuevos pendientes! Fueron amor a primera vista, jeje, creo que son perfectos tanto para looks arreglados como para vestir un poco otros más informales ;) ¡Feliz semana! Bss

    ♥ ★ ♥ GINGER COLLAGE ♥ ★ ♥

    ResponderEliminar
  18. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    ResponderEliminar
  19. Awesome thanks for the review!v I'm always on the lookout for great hair products.

    Only Yesterday

    ResponderEliminar
  20. No conozco la marca, muchas gracias por compartirlo. Un beso

    ResponderEliminar
  21. Muchas gracias por la información.
    Feliz lunes.

    ResponderEliminar
  22. No conozco esta marca, pero todo tiene muy buena pinta y el color del gloss es precioso.

    Besos

    ResponderEliminar
  23. Thank you for stopping by my blog! These products look amazing.

    ResponderEliminar
  24. I would love to try that organic balsam.

    ResponderEliminar
  25. They seem to be great products!
    The photos were great :)

    https://www.heyimwiththeband.com.br/

    ResponderEliminar
  26. I've never heard about this brand! :)
    Thanks for sharing!

    www.luciagallegoblog.com

    ResponderEliminar
  27. ;D

    Adoraria testar esses produtos!

    Ótima segunda!

    Beijo! ^^

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙