.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

domingo, 22 de diciembre de 2019

AYUMI , BRAND natural de ingrijire a pielii !!!


Buna ziua
Cum stați cu pregătirile de Crăciun? Ați pregătit salata de boeuf cu boeuftonera ? 🙃😅😂🤣 Cu siguranță știți la ce mă refer !
Așa printre pregătiri (de Crăciun merg la sora mea la țară , acolo este Crăciunul minunat și bineînțeles acolo am copilărit și eu și întotdeauna când merg mă simt că acasă) și cum va spuneam printre pregătiri mi-am făcut un pic de timp să vă mai arat produsele primite in ultimul timp! 🎄🎄🎄
Craciun Fericit!!!  








Sentimentul perfect de prospetime, zi de zi.
Ayumi este un brand natural de ingrijire a pielii, inspirat din traditiile stravechi ale Ayurveda. Un brand holistic, produs cu pasiune in UK, Ayumi este certificat atat vegan-friendly (respecta principiile vegane) cat si cruelthy free ( produse realizate fara testari pe animale).
Gama Neem, compusa din produse pentru ingrijirea faciala si corporala, este bogata in antioxidanti care apara pielea impotriva poluarii si protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. Imbogatita cu uleiuri esentiale aromatice si extracte ayurvedice care echilibreaza pielea, mintea si spiritul.
Gama Lemn de Santal, compusa din produse pentru ingrijirea faciala si corporala, este bogata in antioxidanti care apara pielea impotriva poluarii si protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. Imbogatita cu uleiuri esentiale aromatice si extracte ayurvedice care echilibreaza pielea, mintea si spiritul.
Gama Turmeric, compusa din produse pentru ingrijirea faciala si corporala, este bogata in antioxidanti care apara pielea impotriva poluarii si protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. Imbogatita cu uleiuri esentiale aromatice si extracte ayurvedice care echilibreaza pielea, mintea si spiritul.





Ayumi este un brand natural de ingrijire a pielii, inspirat din traditiile stravechi ale Ayurveda. Un brand holistic, produs cu pasiune in UK, Ayumi este certificat atat vegan-friendly (respecta principiile vegane) cat si cruelthy free ( produse realizate fara testari pe animale). Acest brand îl puteți găsi pe @biocart.eu Și este compus din 3 game ! 🛑🛑🛑 Gama Neem, compusa din produse pentru ingrijirea faciala si corporala, este bogata in antioxidanti care apara pielea impotriva poluarii si protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. Imbogatita cu uleiuri esentiale aromatice si extracte ayurvedice care echilibreaza pielea, mintea si spiritul. Gama Lemn de Santal, compusa din produse pentru ingrijirea faciala si corporala, este bogata in antioxidanti care apara pielea impotriva poluarii si protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. Imbogatita cu uleiuri esentiale aromatice si extracte ayurvedice care echilibreaza pielea, mintea si spiritul. Gama Turmeric, compusa din produse pentru ingrijirea faciala si corporala, este bogata in antioxidanti care apara pielea impotriva poluarii si protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. Imbogatita cu uleiuri esentiale aromatice si extracte ayurvedice care echilibreaza pielea, mintea si spiritul. https://biocart.eu/brands/ayumi/ #biocart #biocartromania
Una publicación compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el














Gel de dus cu Turmeric & Ulei de Argan, Ayumi

Curatati pielea uscata si deshidratata cu Gelul de dus cu Turmeric & Ulei de Argan, infuzat cu ingrediente active botanice pentru a spori vitalitatea si luminozitatea pielii.
Imbogatit cu plante si extracte botanice Ayurvedice, Gelul de dus cu Turmeric & Ulei de Argan e minunat pentru ingrijirea pielii stresate, datorita continutului de lemn dulce restructurant care ajuta la prevenirea petelor de varsta. Formulat pentru a curata in timp ce ofera hidratarea esentiala pielii, acest gel de dus ce sporeste stralucirea pielii are o aroma revigoranta de citrice.
Folositi formula noastra fara SLS pentru a va curata pielea delicat, bucurandu-va de o formula blanda care nu va usuca pielea. Imbogatit cu ulei de argan antioxidant, extract de curcuma antiinflamator si papaya vindecator, Gelul de dus cu Turmeric & Ulei de Argan este creat pentru a respecta bariera naturala a pielii si nivelul pH-ului, lasand pielea moale, curata si ingrijita.
Formulat natural, conform principiilor ayurvedice, pentru a echilibra Vata dosha.


Sampon cu Turmeric & Hibiscuss, pentru parul fin, lipsit de stalucire, Ayumi


Revitalizeaza parul fin si lipsit de stralucire cu amestecul puternic de ingrediente active din samponul Ayumi Turmeric.
Prin proprietatile miraculoase ale turmericului, proprietatile regenerante ale extractului de papaya si prin stimularea cresterii parului cu ajutorul ingredientului ayurvedic Amla, parul fin va fi doar o amintire. Cu adaos de ulei de bergamota, dovleac si mandarin, parul tau va fi hranit si matasos.
Recomandari de utilizare: aplicati o cantitate mica de sampon pe parul umed si masati usor scalpul folosind varfurile degetelor. Clatiti cu apa calda. In functie de lungimea parului, repetati procesul.



Crema de fata cu Lemn de Santal si Ylang Ylang, Ayumi

O crema pentru a-ti rasfata, mangaia si iubi pielea cu blandete, cu ajutorul extractelor de alge marine si aloe vera. Acest tratament luxuriant, plin de uleiuri esentiale pretioase, contine extract seducator de lemn de santal, tamaie, salvie si patchouli, iasomie senzuala, lavanda calmanta, impreuna cu ylang ylang somptuos pentru a revitaliza pielea si trezi simturile cu delicatete. Untul de cacao amazonian exotic, uleiul de babassu si uleiul de jojoba va ajuta sa pastrati hidratarea pretioasa a pielii pentru o piele paradisiaca.
Mod de  utilizare :
Aplicati crema de fata cu extract de lemn de santal pe pielea curatata proaspat si masati prin miscari circulare pentru a stimula pielea si a facilita absorbtia. Evitati contactul cu ochii si gura.

Exfoliant pentru corp cu Lemn de Santal si Ylang Ylang, Ayumi


Foloseste exfoliantul de corp cu lemn de santal pentru a curata si exfolia delicat pielea, prin continutul de pulbere de samburi de masline fin macinati, ce curata fara a indeparta uleiurile pretioase naturale ale pielii. Uleiurile exotice de Babassu amazonian si Jojoba ofera o catifelare delicata si pentru cea mai sensibila piele. Acest tratament luxuriant, plin de uleiuri esentiale pretioase, contine lemn de santal seducator, lavanda calmanta, patchouli si ylang ylang somptuos, impletit cu o tenta de scortisoara si de ghimbir pentru a stimula pielea si simturile delicat si senzual.
Mod  de utilizare: aplicati Exfoliantul pentru corp cu lemn de santal pe pielea umeda si masati prin miscari circulare. Clatiti cu apa calda si utilizati de doua ori pe saptamana pentru rezultate optime.



Exfoliant facial cu Neem & Tea Tree, Ayumi


O combinatie perfect echilibrata de principii hidratante si ulei de moringa delicat pentru a mentine nivelul perfect de hidratare si catifelare pentru pielea cu exces de sebum. Extractul de hamamelis, urzica si lavanda linistitoare, improspateaza usor si tonizeaza pielea. Uleiurile neem, de rozmarin, eucalipt si arbore de ceai, cunoscute pentru calitatile lor antibacteriene si de echilibrare, ajuta la protejarea pielii de eventualele daune externe. Un amestec de ulei de menta, portocala si ulei de lamaie revitalizeaza, revigoreaza si energizeaza pielea si simturile cu o explozie de prospetime.
Mod de utilizare: aplicati Exfoliantul facial cu Neem & Arbore de Ceai pe pielea umeda si masati prin miscari circulare. Clatiti cu apa calda si utilizati de 1-2 ori pe saptamana pentru rezultate optime.


Masca faciala cu Neem & Tea Tree, Ayumi

Un tratament intensiv pentru curatarea si reimprospatarea profunda a pielii. Argila ajuta la extragerea impuritatilor din profunzimea pielii si la absorbtia excesului de sebum pentru o piele radianta, revitalizata si restaurata. Uleiurile de rozmarin, eucalipt si arbore de ceai, cunoscute pentru calitatile lor antibacteriene si de echilibrare, ajuta la protejarea pielii de eventualele daune externe. Mix-ul de ulei de menta, portocala si ulei de lamaie revitalizeaza, revigoreaza si energizeaza pielea si simturile cu o explozie de prospetime.
Mod  de utilizare: aplicatiun strat gros de Masca faciala cu Neem & Tea Tree pe pielea proaspat curatata si lasati sa actioneze timp de 20 de minute. Evitati contactul cu ochii si gura. Clatiti cu apa calda si utilizati de 1-2 ori pe saptamana pentru rezultate optime.





















102 comentarios:

  1. Pues no Conocí esta marca. Pinta bien
    Besos, cielo

    ResponderEliminar
  2. Wow, so nice , Merry Christmas and a Happy New Year ☺☺

    ResponderEliminar
  3. I dont know this product. Merry Christmas :)

    ResponderEliminar
  4. Belli.
    Ciao Carol e sereno Natale a te e a tutta la tua bella famiglia, perché il Natale vi regalo tutto ciò che desiderate.
    sinforosa

    ResponderEliminar
  5. such a nice series of cosmetics :-)

    Merry Christmas xx

    ResponderEliminar
  6. no conocia estos productos, asi que tu post me ha encantado!!un besito.maria:)

    ResponderEliminar
  7. Parecen productos bastante buenos!! Las pulseras son muy bonitas y se ven muy originales, por cierto me gusta el arbolito de tu manicura 🥰

    ResponderEliminar
  8. Qué bonitas las pulseras, y qué productos más interesantes. Me gusta el árbol de tus uñas. ¡Besos Carolina! :D

    ResponderEliminar
  9. Me gustó mucho el shampoo de hibiscus, me gustaría testarlo
    Y muy bonita la pulsera!
    Feliz Navidad!

    Besos de Pâm
    Blog Interrupted Dreamer

    ResponderEliminar
  10. ohhh câte știri 😍
    Nu aveam niciunul dintre aceste produse cosmetice
    salutări
    Lili

    ResponderEliminar
  11. Looks and sounds like a great product. Merry Christmas to you.

    https://www.fashionablyidu.com/2019/12/cozying-up-in-sweater-dress-and-pom-pom.html

    ResponderEliminar
  12. Ayurveda is one of other to keep healthy :)

    Merry Christmas to you, too!

    ResponderEliminar
  13. Gracias por la información y feliz navidad. Saludos

    ResponderEliminar
  14. Nice review & good product. God always blessed you

    ResponderEliminar
  15. What a great products :) I really like your photos <3 Merry Christmas my Dear ��

    ResponderEliminar
  16. Adorei esses produtos, são lindos e parecem ser bem eficientes.
    Beijos. 
    Diário da Lady

    ResponderEliminar
  17. ¡Hola! ^^
    Si te digo la verdad, no he entendido gran cosa de la entrada xD
    Te agradecería que la próxima vez la publicaras en español también :)
    Besos!

    ResponderEliminar
  18. I did not about this brand thanks for share this post with us
    Merry Christmas
    xx

    ResponderEliminar
  19. These products look very interesting. Thank you for review and Happy Holidays.

    New Post - http://www.exclusivebeautydiary.com/2019/12/viktor-rolf-bonbon-eau-de-parfum_26.html

    ResponderEliminar
  20. Uma marca que eu ainda não conheço... mas à qual irei prestar atenção futuramente!
    Parece ter uma excelente linha de produtos! E as pulseiras são ambas lindas! Nem sei dizer qual delas gosto mais!...
    Não consegui chegar aqui a tempo do Natal, mas que espero tenha sido passado de uma forma muito feliz, na companhia dos que lhe são mais queridos, Carol!
    Tudo de bom! Beijinhos! Continuação de Festas Felizes!
    Ana

    ResponderEliminar
  21. Thanks for sharing your experience!
    Merry Christmas and a happy 2020!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    ResponderEliminar
  22. Cool post!
    Merry Cristmas girl!

    https://www.biigthais.com/

    Kisses ;*

    ResponderEliminar
  23. ¡Hola, hola ^-^!

    Me encantan tus uñas navideñas jajajajaja Espero que estés teniendo unos días preciosos. ¡FELIIIIIIIIIIIIIIIZ NAVIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!

    ¡SE MUUY FELIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ 💛!

    ResponderEliminar
  24. No conozco esta marca, pero todo tiene muy buena pinta.

    Besos

    ResponderEliminar
  25. These products look really amazing, I love natural products!

    https://julesonthemoon.com/

    ResponderEliminar
  26. I don't know this brand, but packaging appeals to me.

    ResponderEliminar
  27. Hola, qué geniales se ven los productos, ojalá que los disfrutes un montón :D
    ¡Beesos! :3

    ResponderEliminar
  28. Me gusta mucho todo lo que es cosmética natural, gracias por compartir.
    Besos rojos por doquier

    ResponderEliminar
  29. Me gustan marcas naturales, tea tree es genial <3

    ResponderEliminar
  30. Oh yes so many beautiful products =) Thank you. Wish you a happy new year =)

    Great review, this products sound good.

    ResponderEliminar
  31. Ayumi products sound great. It is always good to learn about natural cosmetics.
    Happy 2020.

    https://modaodaradosti.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  32. Hola Bonita!!! Grtacias por acom`pañarme todo este año en mi blog. Te deseo un buen año nuevo y seguiremos juntas leyendonos!!! hay una entrada de despedida del año , me encantaria saber tu opinion. Te espero!!! Muchas felicidades

    ResponderEliminar
  33. Feliz 2020 Carol Happy New Year.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  34. Çok güzel ve iyi kremlere benziyor ama görselli bu kadar çok kullanmanız sitenizi yavaşlatıyor bilginiz olsun başarılar teşekkürler.

    ResponderEliminar
  35. ¡¡Hola Carol!! No conocía esta marca pero me ha gustado, el diseño es bonito y te aseguro que probaría todos, bueno, si tienen una buena calidad precio, que eso también hay que mirarlo, ja, ja.
    Bueno Carol, espero que el 2020 te traiga sólo cosas bonitas para ti y tu familia y que se cumplan todos tus sueños. ¡¡Feliz Año!! Besitos.

    ResponderEliminar
  36. I didn' know that brand but sounds good!
    Happy 2020, dear!
    XO
    S
    https://s-fashion-avenue.blogspot.com

    ResponderEliminar
  37. Great products.
    Happy New Year.

    galerafashion.com

    ResponderEliminar
  38. Muchas gracias tu tan cordian como siempre
    gracias por dejar tu huella en mi glog

    feliz año y decada
    Besos

    ResponderEliminar
  39. ¡Qué buenos productos! No conocía tu blog, me quedo de seguidora y te invito a que te pases por mi blog a través de mi perfil. Que tengas un año lleno de alegría.
    Un fuerte abrazo.

    ResponderEliminar
  40. AYUMI is an interesting brand.
    Happy New Year :).

    ResponderEliminar
  41. No me suena nada esta marca la verdad. Hay tantas en el mercado que cada día descubro una nueva :)
    Feliz año!!

    ResponderEliminar
  42. Me gustaron mucho tus consejos.
    Un placer recibirte siempre, Carolina G. y gracias por tus comentarios.
    ¡Feliz y Próspero Año Nuevo 2020!

    ResponderEliminar
  43. Adevarul este ca in aceasta perioada pielea este mai uscata si deshidratata deci aceste produse cred ca ar fi foarte utile.
    p.s: foarte dragute bratarile!

    ResponderEliminar
  44. Hola Carolina!! Tomo buena nota de tu recomendación, siempre me descubres nuevos marcas muy interesantes. ¡Gran post! ¡Un muy feliz 2020! Besos!!

    ResponderEliminar
  45. These cosmetics looks interesting and I would like to try it!
    Happy new year!
    http://www.recklessdiary.ru

    ResponderEliminar
  46. What lovely products! they look great :)

    Hope that you have a lovely weekend ahead of you! :) We will be having a quiet one.

    Away From Blue

    ResponderEliminar
  47. Nice products :)!!!

    Happy New Year:D!!!

    ResponderEliminar
  48. Amazing ingredients in these. I love how nature provides for such great skin and hair care.

    ResponderEliminar
  49. These products look so good! Wonderful Post! Have a great day!
    Allurerage
    Rampdiary

    ResponderEliminar
  50. Thank you for this review. Really great products!

    ResponderEliminar
  51. Nice product, good review, & happy new year, God bless you

    ResponderEliminar
  52. So many products that I have not tried, but really want.

    ResponderEliminar
  53. Hola :-)

    I don't know this brand but it looks cool :-)

    ResponderEliminar
  54. Feliz 2020, para si e todos os seus, Carol! Com muita saúde, alegrias e muitos sucessos! Tudo de bom!
    Beijinhos
    Ana

    ResponderEliminar
  55. great review. thanks for sharing!

    ResponderEliminar
  56. Liebe Carolina,
    ich hoffe, du hattest wunderbare Weihnachten und einen guten Jahreswechsel!
    🍀
    Herzliche Neujahrs-Grüße und die besten Wünsche für 2020,
    Traude
    https://rostrose.blogspot.com/2020/01/die-tage-rund-um-weihnachten-und-neujahr.html

    ResponderEliminar
  57. Nice post :) I follow you on gfc # 1209 , follow back? :))
    xoxo

    https://lovefashionyes.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  58. Wow! Me encantaría usar el shampoo! Siento que tiene un aroma riquisimo. I hope you are enjoying your weekend!

    PerlaGiselle | iamperlita.com

    ♥ | INSTAGRAM

    ResponderEliminar
  59. I like to try new brands like that. I invite you to visit my blog http://anna-beauty-stuff.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  60. Strange "water hack" burns 2 lbs in your sleep

    Over 160k women and men are hacking their diet with a easy and SECRET "liquid hack" to burn 1-2 lbs every night while they sleep.

    It is easy and it works all the time.

    Here's how to do it yourself:

    1) Go get a drinking glass and fill it half full

    2) Proceed to do this weight loss HACK

    you'll become 1-2 lbs skinnier as soon as tomorrow!

    ResponderEliminar
  61. Your Affiliate Money Printing Machine is ready -

    Plus, making money online using it is as easy as 1...2...3!

    It's super easy how it works...

    STEP 1. Tell the system which affiliate products you intend to promote
    STEP 2. Add PUSH BUTTON traffic (it LITERALLY takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. See how the system grow your list and sell your affiliate products all on it's own!

    So, do you want to start making money?

    Click here to activate the system

    ResponderEliminar
  62. Did you hear there is a 12 word phrase you can say to your partner... that will induce intense feelings of love and instinctual attractiveness for you deep within his chest?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, adore and look after you with all his heart...

    ====> 12 Words That Trigger A Man's Love Instinct

    This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will drive him to try better than ever before to build your relationship stronger.

    In fact, fueling this mighty impulse is so essential to having the best possible relationship with your man that the instance you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You'll soon notice him expose his soul and mind for you in a way he never experienced before and he'll see you as the one and only woman in the world who has ever truly understood him.

    ResponderEliminar
  63. Did you know there's a 12 word sentence you can speak to your crush... that will trigger deep emotions of love and instinctual attraction to you buried within his chest?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, idolize and care for you with his entire heart...

    12 Words Will Trigger A Man's Desire Response

    This impulse is so hardwired into a man's mind that it will make him work harder than ever before to build your relationship stronger.

    As a matter of fact, triggering this mighty impulse is absolutely mandatory to having the best possible relationship with your man that the second you send your man a "Secret Signal"...

    ...You'll instantly find him expose his soul and heart for you in a way he's never expressed before and he will distinguish you as the one and only woman in the universe who has ever truly appealed to him.

    ResponderEliminar
  64. Your Affiliate Money Making Machine is waiting -

    And making profit with it is as simple as 1..2..3!

    Here is how it all works...

    STEP 1. Input into the system which affiliate products you want to push
    STEP 2. Add PUSH BUTTON traffic (this LITERALLY takes 2 minutes)
    STEP 3. Watch the affiliate system grow your list and sell your affiliate products on it's own!

    Are you ready to make money automatically??

    Check it out here

    ResponderEliminar
  65. As stated by Stanford Medical, It's indeed the SINGLE reason this country's women get to live 10 years longer and weigh on average 19 kilos lighter than us.

    (By the way, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING about "how" they are eating.)

    BTW, I said "HOW", not "what"...

    CLICK on this link to discover if this easy quiz can help you unlock your real weight loss potential

    ResponderEliminar
  66. If you're trying to burn fat then you need to start using this totally brand new personalized keto meal plan diet.

    To produce this keto diet service, certified nutritionists, personal trainers, and professional cooks joined together to develop keto meal plans that are efficient, decent, price-efficient, and enjoyable.

    Since their first launch in January 2019, hundreds of clients have already remodeled their body and health with the benefits a certified keto meal plan diet can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-proven ones provided by the keto meal plan diet.

    ResponderEliminar
  67. To get new players in the game, you need to open card packs. If you want high OVR players, you need to consume a lot of FIFA 22 Coins to make purchases. Fortunately, you can get help at UTnice because they are selling it in low prices. Their professional team will replenish the FIFA 22 Coins you purchased as soon as possible, and UTnce supports multiple payment methods, and your funds will be absolutely safe.

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙