.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

viernes, 28 de febrero de 2020

Produse pentru ingrijirea parului !!!




Buna seara dragelor !!!!

Cum sunteti azi?  Sper ca totul este genial !!  Azi v-a aduc un post despre ingrijirea parului si sper sa v-a placa ! In ultima perioada am observat ca sunt multe persoane care se confrunta cu matreata , caderea parului , lipsa de regenerare si toate acestea nu sunt lucruri tocmai placute , nui asa ? Uite asa  Regivero 
si-au propus ca noi sa avem un par sanatos si asa au creat produse si tratamente care ofera solutii la toate aceste probleme !!  Si azi v-a vorbes de aceste produse pe care eu am inceput sa le testez in urma cu ceva timp si sunt foarte multumita  , cel mai incantata sunt de samponul impotriva caderii parului si de cel impotriva matretii , deja de la primele folosinte am observat cum parul meu nu mai cade asa de mult si matreata dispare incet !!! Vi le recomand cu incredere !!!














Loțiune pentru regenerarea părului naturală de la REGIVERO , care te ajută să scapi de problema regenerarii părului în 60 de zile, sau îți primești banii înapoi.
Loțiunea conține 14 ingrediente biologice, botanice și marine, cu 50% mai concentrate decât alte produse similare de pe piață. A fost special creată să prelungească faza anagenă (de creștere) a părului, stimulează creşterea părului, creşte volumul firelor de păr şi facilitează dezvoltarea mai rapidă de noi foliculi de păr. Este ideală și pentru a repara firele de păr degradate, oferind hidratare și protecție UV eficientă. Formulă testată și cu eficacitate dovedită clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.

E timpul acum să iei atitudine și să îți recăpeți încrederea în tine și zâmbetul, regenerându-ți părul și viața, cu această Loțiune de regenerare, care are garanția pe satisfacție inclusă!




Loţiunea naturală împotriva căderii părului de la REGIVERO , care te ajută să scapi de problema căderii părului în 60 de zile, sau îți primești banii înapoi.
Loțiune împotriva căderii părului este compusă din 12 ingrediente biologice și botanice cu 50% mai concentrate decât alte produse similare de pe piață. A fost special creată să prelungească faza anagenă (de creștere) a părului, să ofere fortifiere și volum crescut firelor de păr. Asigură de asemenea hidratare și protecție UV eficientă. Formulă testată și cu eficacitate dovedită clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Evită să mai pierzi timp prețios din viață încercând produse ineficiente pentru căderea părului și folosește singura loțiune împotriva căderii părului din România care îți oferă 100% garanție pe satisfacție.
Folosește loțiunea nr. 1 în România ca grad de satisfacție al clienților, cu review-uri cu media de 4.9 stele din 5 maxim posibile.
Achiziționează Loțiune împotriva căderii părului, cu ajutorul careia 8 din 10 persoane și-au rezolvat problema căderii părului, cu 12 ingrediente naturale în concentrație mare.




Şampon natural, complementar loțiunilor Regivero, care te ajută să reduci căderea părului în 60 de zile, sau îți primești banii înapoi.
Dezvoltat pentru a întări rădăcina şi a reduce căderea firelor de păr. Bogat în proteina placentară, keratină, arginină, zinc și un complex de vitamine B, este cu 50% mai concentrat decât alte produse similare. A fost special creat să prelungească faza anagenă (de creștere) a părului, să ofere fortifiere și volum crescut firelor de păr.
Formulă testată și cu eficacitate dovedită clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Evită să mai pierzi timp prețios din viață încercând produse ineficiente pentru căderea părului și folosește singurul șampon împotriva căderii părului din România care îți oferă 100% garanție pe satisfacție.
E timpul acum să iei atitudine și să îți recăpeți încrederea în tine și zâmbetul, oprind căderea excesivă a părului.



Șampon împotriva mătreții natural, purificator şi calmant care te ajută să scapi de problema mătreții în maxim 60 de zile, sau îți primești banii înapoi.
Formula cu extract concentrat de Biosulf, Extract din scoarță de salcie albă, Extract de frunze de mesteacăn, Extract de ienupăr și Extract de ceai verde conține cu peste 50% mai multe ingrediente active decât alte produse similare. Nu usucă excesiv scalpul sau părul.
Șamponul natural de la Regivero este special formulat pentru eliminarea mătreţii şi ameliorarea simptomelor dermatitei seboreice sau chiar a psoriazisului. Formulă testată și cu eficacitate dovedită clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Evită să mai pierzi timp prețios din viață încercând produse ineficiente împotriva mătreții și folosește singurul șampon din România care îți oferă 100% garanție pe satisfacție.
Acționează cu șamponul românesc împotriva mătreții care are 6 certificări internaționale de siguranță, eficiență și calitate și este recomandat de peste 100 de specialiști, medici dermatologi, hairstyliști și influenceri.
Trece-ţi mâna în joacă prin păr, doar de plăcere, ştiind că ai eliminat iritaţiile pielii şi mătreaţa!


39 comentarios:

  1. Gracias por tu participacion con tus comentarios
    Te lo agradezco mucho
    cuidate
    Besos

    ResponderEliminar
  2. Come sempre ci proponi prodotti interessanti, grazie e saluti belli con un abbraccio.
    sinforosa

    ResponderEliminar
  3. Pues no conocía esta marca y tiene muy buena pinta,

    ResponderEliminar
  4. Sounds very nice products!
    xoxo
    tucacheias.com

    ResponderEliminar
  5. Parece serem óptimos, esta linha de produtos!
    Desconhecia a marca! Como sempre, óptimas dicas por aqui!
    Beijinhos!
    Ana

    ResponderEliminar
  6. I have heard a lot about this brand, but I admit that I have never used it, but it looks good.

    Dear Lover

    ResponderEliminar
  7. Tienen muy buena pinta, no los conocía, bsts

    ResponderEliminar
  8. These products would be so helpful for so many people :)

    ResponderEliminar
  9. No me importaría probarlos, gracias por la entrada.
    Besos

    ResponderEliminar
  10. güzel bir ürün tanıtımı olmuş özellikle de şampuanı beğendim saygılar.

    ResponderEliminar
  11. My hair need these kinds of shampoos !

    ResponderEliminar
  12. Hola Carolina!! Pues tiene muy buena pinta, tomo nota de la marca. Besos!!

    ResponderEliminar
  13. Hola n.n
    El de la pérdida del cabello me vendría bien pues es un problema que siempre he tenido. Se me cae mucho el cabello y por fortuna se regenera rápido, pero no me gustaría que se siguiera cayendo tanto ><
    Tomo nota de la marca ;)
    Feliz fin de semana n.n

    ResponderEliminar
  14. I need a very good shampoon. It's graet product for me.

    ResponderEliminar
  15. Es bueno conocer esta marca gracias a tu post❤

    ResponderEliminar
  16. Your hair looks beautiful so these products must be good! Thanks for the review

    ResponderEliminar
  17. Thanks for the review xoxo Cris
    http://www.photosbycris.com.au/?p=3701

    ResponderEliminar
  18. Great products. And your hair does look so healthy and lovely.
    Amalia
    xo

    ResponderEliminar
  19. I think most people have problems with their hair because they wash them too often (and with overly aggressive shampoos). I rarely wash my hair with shampoo and rinse it with homemade apple cider vinegar. This is good for the scalp and for the hair ...
    Have a good start to the first week of March!
    XOX
    Traude
    https://rostrose.blogspot.com/2020/02/ostsee-2019-tallinn.html

    ResponderEliminar
  20. sound an excellent shampoo....

    Have a great weekend

    ResponderEliminar
  21. Great products! Have a great week, Valerie

    ResponderEliminar
  22. Thanks for your compliment =)

    Great review, this sounds really good =)

    ResponderEliminar
  23. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  24. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  25. No conocía la marca ni los productos, gracias por presentar los!!
    Besotes;)

    ResponderEliminar
  26. Yes I saw this on your IG it looks great. My hair is thinner then it use to be. I am thinking of trying caster oil.

    Allie of
    www.allienyc.com

    ResponderEliminar
  27. Când am găsit în cele din urmă mărturii despre această casă de vrăjire Dr AJAYI, cum a ajutat multe persoane să-și recupereze iubitele și casele sparte, l-am contactat prin numărul WhatsApp: +2347084887094 pentru că iubitul meu pe care îl iubesc cu adevărat din toată inima și pe care îl iubește și eu, dar dintr-o dată s-a schimbat și și-a întors spatele asupra mea și m-a urât cu pasiune, fără niciun motiv că a plecat de acasă și mai târziu am auzit că locuiește cu o altă femeie, acest comportament era foarte ciudat ca și cum ar fi fost manipulat, m-a blocat de toate contactele sale de socializare și nu am putut să comunic cu el. Eram disperat să-mi iau prietenul înapoi. Viața fără iubitul meu a fost o adevărată încurcătură pentru mine, deoarece îl iubesc cu adevărat și știu că și el mă iubește, căut ajutorul prietenilor apropiați și a membrilor familiei, dar nu are noroc să mă întorc. Mi-am dorit o schimbare dramatică și am crezut că magia poate fi soluția. După ce am discutat rezoluția cu DR AJAYI, mi-a dat speranța că îmi va restabili relația înapoi pentru că deja m-a angajat. M-am simțit încrezător că, de fapt, îl va face pe prietenul meu să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ceea ce mi-a făcut acest grozav minunat, ajutorul lui nu are preț! Nu știu ce aș fi făcut fără DR AJAYI. DR AJAYI își face treaba atât de bine, că este organizat și extrem de funcțional, cred că este cel mai bun caser de vrăji pe care pot conta atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, sunt foarte recunoscător că vrăjile lui au funcționat, dacă ai nevoie de ajutor, contactează el prin e-mail drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084887094 Vă asigur că lucrurile se vor întoarce pentru voi.

    ResponderEliminar
  28. "Great article! Thanks for sharing this with us.

    Check us out at Tropika Club Magazine

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks.

    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out a sample of Tropika Club Magazine’s articles:

    1. What's Most Effective for Wrinkles Under the Eyes?

    2.How to care for your hair between Salon Visits

    3. Your Top 10 Body Slimming Salon in Downtown Singapore [2020 Edition]

    4. Top 10 Tips for a Better Shave [for ladies]

    5. The Best and Cheapest Hair Removal Salons in Singapore [2020 Edition] "

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙