.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

lunes, 2 de marzo de 2020

GIVEAWAY INTERNATIONAL Plush-biocosmetics !!!






Buna dragelor !! Cum ati petrecut sfarsitul de saptamana ,sper ca excelent si cu multe flori pentru ca deja suntem in luna Martie!!  Eu am primit aceste produse minunate si nu puteam sa nu vi le arat si aici ! Cu siguranta multe dintre voi le-ati vazut deja pe Instagram unde am un GIVEAWAY INTERNATIONAL cu un vocher de 500 RON( 100€ ) si asa puteti sa luati voi ce doriti , pentru mai multe sanse de castig va invit si pe FACEBOOK sa participati !!! Eu sunt foarte multumita de toate aceste produse nu degeaba numele PLUSH(  înseamnă luxos, fabulos, moale ca mătasea și cașmirul la un loc ) TOATE aceste lucruri sunt adevarate cand folosesti aceste produse te simti ca si o printesa , mirosurile sunt uimitoare iar unturile de corp nu stiu daca sa le mananc sau sa le pun pe corp , sunt ceva ce nu pot explica prin cuvinte , trebuie neaparat sa le folositi , o sa ramaneti uimite de aceste produse , le recomand cu mare incredere !!! 

Plush este mai mult decât un concept cosmetic, este o experiență dermatologică! Creatoarea produselor Plush este farmacist, profesor de chimie și tehnologie farmaceutică și, de asemenea, doctorând în Inginerie Chimică cu aplicații în Cosmetologie. Îmbinând aceste studii cu cercetarea, cea care crează produsele Plush duce la grad de artă munca de laborator, având ca rezultat produse high class de îngrijire dermato-cosmetică.
Pasionată de valorile clasice, Farm. Ioana Marinescu îmbină formulările galenice de tip ‘old fashioned recipes’ cu cele mai moderne cercetări în domeniul dermatologiei și chimiei moleculare farmaceutice.
Astfel, standardul de calitate al produselor Plush este unul pentru cele mai exigente pretenții, pentru cele mai sensibile tenuri și pentru cele mai mari orgolii.

🌷🌷🌷

Hello dear !! As you spent the weekend, I hope you are excellent and with many flowers because we are already in March !! I received these wonderful products and I could not show them here! Surely many of you have already seen on Instagram where I have a GIVEAWAY INTERNATIONAL with a voucher of 500 RON (100 €) and so you can take what you want, for more chances of winning I invite you to participate on FACEBOOK! !! I am very pleased with all these products not for nothing the name PLUSH (it means luxurious, fabulous, soft as silk and cashmere in one place) ALL these things are true when using these products you feel like a princess, the smells are amazing and the body butter I do not know if to eat or put them on the body, they are something I can not explain in words, you must necessarily use them, you will be amazed by these products, I recommend them with great confidence !!!

Plush is more than a cosmetic concept, it is a dermatological experience! The creator of Plush products is a pharmacist, professor of chemistry and pharmaceutical technology and also a PhD in Chemical Engineering with applications in Cosmetology. Combining these studies with the research, the one who creates the plush products leads to the art degree of the lab work, resulting in high class dermato-cosmetic care products.
Passionate about classic values, Farm. Ioana Marinescu combines 'old fashioned recipes' galenic formulations with the most modern research in the field of dermatology and pharmaceutical molecular chemistry.

Thus, the quality standard of Plush products is one for the most demanding demands, for the most sensitive skin and for the highest pride.








GIVEAWAY INTERNATIONAL INSTAGRAM PENTRU mai multe sanse de castig puteti participa si pe pagina mea de FACEBOOK  Mult succes!!



Ver esta publicación en Instagram

The GIVEAWAY International prize is a voucher worth 500 RON (100€) . . . GIVEAWAY International premiul este un voucher in valoare de 500 RON. Iar castigatorul/castigatoarea poate sa aleaga produse anti-age, produse anti-acnee, pentru ingrijirea parului, pentru ingrijirea corpului ,crema, masca, scrub, apa micelara si tonica, ser, crema demachianta, ulei, spray de corp etc. . produsele se aleg de pe site-ul www.plush-biocosmetics.ro Reguli concurs ! 1. Follow @carolinaticala Și @plush_bio 2.like acestei postări și altora de pe conturile noastre (apreciem dacă sunteți active pe paginile noastre) 3. Invita o prietena la concurs ( mai multe prietene mai multe șanse de câștig dar întotdeauna alte prietene) Apreciez și un share pe story către mine ! Mai multe șanse de câștig participând și pe pagina mea de Facebook carolinaticalablog Concursul este international și câștigătorea o voi urca pe story dupa 20 Martie ! . . 1. Follow @carolinaticala AND @plush_bio 2.like this post and others on our accounts (we appreciate if you are active on our pages) 3. Invite a friend's to the contest (more friends more chances of winning but always other friends) I also appreciate a share on the story to me! More chances of winning by participating on my carolinaticalablog Facebook page The competition is international and the winner will climb the story after March 20! #giveaway #giveaway
Una publicación compartida de Carolina Ticala ❤ (@carolinaticala) el
























APĂ MICELARĂ & TONICĂ – VIOLETE DE INDIA, ACID HIALURONIC MICROINCAPSULAT

Apă Micelară & Tonică – violete de India, acid hialuronic microincapsulat
Este bine de știut că hidratarea este extrem de importantă pentru orice tip de ten atunci când ne dorim să avem o piele sănătoasă, cu un aspect catifelat. Cu cât pielea este mai hidratată, cu atât sunt mai puternice celulele din epiderma, stratului extern al pielii.
Purtând un miros fructat, apa micelară cu violetă indiană și acid hialuronic microincapsulat este o adevărată desfățare pentru toate tipurile de ten, însă în special pentru cele care au nevoie de hidratare intensă.
Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră. A se evita contactul cu ochii.






BABY DOLL SPRAY DE CORP CU VIOLETĂ INDIANĂ HIDRATARE PROFUNDĂ


Având în vedere că organismul nostru este alcătuit din mai mult de 50% apă, faptul că o hidratare optimă este esențială pentru o piele sănătoasă, nu mai este o surpriză.
Pierdem apă în cantități mari în fiecare zi, iar o hidratare optimă a pielii corpului este la fel de importantă ca și hidratarea tenului.
Menținerea hidratării pielii are câteva efecte benefice majore: ajută la menținerea elasticității pielii și combate pierderea fermității pielii, îndepărtează toxinele din piele, combate excesul de sebum și apariția acneei. Prin urmare, pielea deshidratată este o barieră mai puțin eficientă împotriva diferitelor afecțiuni precum dermatitele, infecțiile sau acneea.
Formulele spray hidratare intensă pentru corp formulate de Farm. Ioana Marinescu sunt concepute pentru a completa rutina zilnică a femeii moderne. Astfel, recomandăm să aplicați formula spray de corp în orice moment al zilei, atât seara după duș, cât și înainte de a pleca la o petrecere sau un eveniment important. Activele de hidratare permit absorbția rapidă a produsului în piele, aplicatorul tip spray făcând produsul simplu și rapid de aplicat, în timp ce parfumul de extract de violetă indiană ne duce cu gândul la o grădină de flori și ne oferă energie.
Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic, după duș (pe pielea umedă sau uscată), prin masaj ușor, până la absorbția totală. Nu necesită timp de uscare; se pot purta haine imediat după utilizare. A se evita contactul cu ochii.






CREMA DEMACHIANTĂ CU VIOLETĂ INDIANĂ


Este bine de știut că hidratarea este extrem de importantă pentru orice tip de ten atunci când ne dorim să avem o piele sănătoasă, cu un aspect catifelat. Cu cât pielea este mai hidratată, cu atât sunt mai puternice celulele din epiderma, stratului extern al pielii.
Purtând un miros fructat, crema demachiantă cu violetă indiană este o adevărată desfățare pentru toate tipurile de ten, însă în special pentru cele care au nevoie de hidratare intensă. Fiind o formulă blândă de demachiere poate fi folosită pe toate tipurile de ten. Are o textură blândă, emolientă și hidratează pielea după aplicare.
Uleiul esențial de violetă indiană hidratează pielea, conferă pielii un aspect sănătos și previne apariția erupțiilor cutanate. Acidul hialuronic ajută la reținerea apei și asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină.
Instrucțiuni de utilizare: crema demachiantă se folosește dimineața și seara (sau de câte ori este nevoie) pentru a curăța tenul și/sau a îndepărta machiajul.






BABY DOLL


Este bine de știut că hidratarea este extrem de importantă pentru orice tip de ten atunci când ne dorim să avem o piele sănătoasă, cu un aspect catifelat. Fiind cel mai mare organ al corpului omenesc, pielea are rolul de a funcționa ca o barieră, protejându-ne de elementele dăunătoare care ne pot afecta pielea. Aceste elemente externe includ orice tip de factori, de la leziunile provocate de soare și un somn insuficient până la fumat și poluare. Cu cât pielea este mai hidratată, cu atât sunt mai puternice celulele din epidermă, stratul extern al pielii.
Cea mai complexă, versatilă și echilibrată cremă hidratantă formulată în laboratorul Plush, Baby Doll este potrivită pentru toate tipurile de ten și poate fi utilizată atât de adolescente, cât și de doamne atunci când tenul necesită o hidratare intensă, de lungă durată sau când nimic din ceea ce aplicăm pentru hidratare nu pare să mai aibă efect. Formula are la bază active anti-deshidratare care rețin apa până la 30 de ore în straturile superioare ale epidermei și previn evaporarea acesteia, fără însă a interfera cu mecanismul natural de apărare al pielii. Studiile in vivo efectuate pe agenții umectanți din această formulă arată o eficiență mai bună decât cea a glicerinei în ceea ce privește hidratarea pielii.
Crema se absoarbe rapid și oferă catifelare pielii. Efectele pot fi obsevate încă de la prima aplicare și senzația de piele intens hidratată se menține până la 30 de ore după aplicare.
Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața, masând ușor până la absorbția totală.







FRIȘCĂ CU MANDARINĂ VERDE – UNT DE CORP


Untul de corp cu textură de frișcă preparat în laboratorul Plush BIO de către farm. Ioana Marinescu este o formulă cu active care hrănesc și regenerează pielea: vitamina E, unt de Cupuacu, unt de cocos, unt de cacao și unt de shea.
Untul de corp formează o peliculă care protejează pielea și îi conferă un aspect catifelat.
Purtând un miros citric, fructat, ușor floral, untul de corp energizează și îmbunătățește textura pielii.
Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic după duș (pe pielea uscată), prin masaj ușor, până la absorbția totală. A se evita contactul cu ochii.









UNT DE CORP – FRIȘCĂ DOUBLE CHOCOLATE


Untul de corp cu textură de frișcă preparat în laboratorul Plush BIO de către farm. Ioana Marinescu este o formulă cu active care hrănesc și regenerează pielea: vitamina E, unt de Cupuacu, unt de cocos, unt de cacao și unt de shea.
Untul de corp formează o peliculă care protejează pielea și îi conferă un aspect catifelat.
Untul de corp catifelează și îmbunătățește textura pielii.
Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic după duș (pe pielea uscată), prin masaj ușor, până la absorbiția totală. A se evita contactul cu ochii.



BLACK TEA AND CHARCOAL JELLY MASK ACNEE TENURI GRASE PORI DILATAȚI

Black Tea and Charcoal Jelly Mask – acnee, tenuri grase, pori dilatați
Fiind un antioxidant extrem de puternic și având un conținut mare de cofeină care ajută la prevenirea infecțiilor cutanate, ceaiul negru conține vitaminele B2, C și E, minerale (magneziu, potasiu, zinc), polifenoli și tanini care sunt eficienți pentru o piele sănătoasă și frumoasă.
Ingrediente: Apă, vitamina E (Tocopheryl Acetate), Acid hialuronic (Hyaluronic Acid), Carageenon, Charcoal, Ceai Negru (Camellia Sinensis Leaf).
Modalitate de utilizare: Deschideți punga de aluminiu detașabilă și ridicați ușor masca gelifiată.
Începeți să aplicați din partea superioară a feței, apoi reglați asupra zonei ochilor și a gurii.
Lăsați să acționeze timp de 15-20 minute, apoi scoateți masca și masați ușor. A nu se clăti!



PINK ORCHID JELLY MASK CALMANT POST PEELING POST LASER CU HIDRATARE INTENSĂ

Cu un amestec de vitamina E și acid hialuronic, alături de extractul de orhidee roz, această mască formează o barieră protectoare, ce ține departe agresorii din mediul înconjurător și îmbunătățește aspectul pielii, estompând liniile fine.
Având un puternic efect revitalizant și hrănitor, extractul de orhidee roz previne îmbătrânirea pielii și stimulează regenerarea.


63 comentarios:

  1. Interesting tips for face care.
    Have a great start to the week!

    ResponderEliminar
  2. ¡HOLA, HOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

    Tomo nota de estos productos aunque no se muy bien si en mi país se podrán comprar. Estás preciosa <3333333

    ¡SE MUUUUUUUUY FELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ 🥰🥰💛!

    ResponderEliminar
  3. Prodotti che sembrano davvero ottimi per le pelli sensibili. Ciao Carolina, buon pomeriggio.
    sinforosa

    ResponderEliminar
  4. Fantastic giveaway!
    HAPPY WEEK
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com.es

    ResponderEliminar
  5. holla.. nice article
    and have a nice day

    ResponderEliminar
  6. Nu știu aceste produse cosmetice
    salutări
    Lili

    ResponderEliminar
  7. Se ven unos productos muy interesantes
    Besos

    ResponderEliminar
  8. ¡Hola, Carol!,
    Qué giveaway más genial *.*
    Desde luego, tomo nota de estos productos. Tengo la piel super sensible y creo que pueden venir genial.
    Un besito de tinta y hasta pronto :)

    ResponderEliminar
  9. You'are very beautiful woman! You're hair is very wonderful! :)

    This cosmetics is very interesting :)

    kisses

    ResponderEliminar
  10. Lo tengo que probar!! Un beso y feliz semana ❤️❤️❤

    ResponderEliminar
  11. Nice products.
    Have a nice day.

    galerafashion.com

    ResponderEliminar
  12. such a great review - all products look great :-)

    ResponderEliminar
  13. Recenzie interesantă. Din pacate nu știu aceste produse cosmetice.
    Salutări 💙

    ResponderEliminar
  14. Kosmetyki wyglądają zachęcająco :)

    ResponderEliminar
  15. I'm not familiar with this brand but they sound like one I should know about. Love the giveaway, will have to check it out on Insta

    Sxx
    daringcoco.com

    ResponderEliminar
  16. ¡Hola Carolina!
    Se ve precioso todo lo del giveaway.
    Qué genial propuesta para tus seguidores.

    ¡Un abrazo y un beso!

    ResponderEliminar
  17. AMazing giveaway, so fantastic products

    Kisses
    www.pimentadeacucar.com

    ResponderEliminar
  18. Cool giveaway. Have a nice day :)

    ResponderEliminar
  19. awesome giveaway...
    yes, we are in spring now...

    ResponderEliminar
  20. No conozco la firma pero tienen muy buena pinta.

    Besitos!

    ResponderEliminar
  21. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  22. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  23. Los buscaré por aquí.
    Buen fin de semana.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  24. I will check you instagram account :).
    Que tengas un buen fin de semana 💗💗💗

    ResponderEliminar
  25. Hola n.n
    Que genial oportunidad para obtener estos productos :D
    Mucha suerte a todos los que participan n.n
    Nos leemos pronto, besos <3

    ResponderEliminar
  26. ¡Hola! ^^
    Pues no conocía estos productos. Feliz semana :)
    Besos!

    ResponderEliminar
  27. Eu já estava com saudades da minha
    amiga Carolina. Felizmente a gente
    pode se ver novamente.
    Beijos. Ah, você continua linda.

    ResponderEliminar
  28. Sounds great!
    It is a lovely giveaway!

    ResponderEliminar
  29. Deine Haare sehen auf dem Bild richtig toll aus. LG Romy

    ResponderEliminar
  30. Such a great giveaway and products.

    New Post - https://www.exclusivebeautydiary.com/2020/03/beauty-of-small-things_10.html

    ResponderEliminar
  31. Beautiful pictures! I really like biocosmetics:)

    ResponderEliminar
  32. Um excelente lote de produtos, pelo que vejo!
    Uma fantástica oferta! Desde já os meus votos de boa sorte para todas as participantes!
    Beijinhos
    Ana

    ResponderEliminar
  33. Când am găsit în cele din urmă mărturii despre această casă de vrăjire Dr AJAYI, cum a ajutat multe persoane să-și recupereze iubitele și casele sparte, l-am contactat prin numărul WhatsApp: +2347084887094 pentru că iubitul meu pe care îl iubesc cu adevărat din toată inima și pe care îl iubește și eu, dar dintr-o dată s-a schimbat și și-a întors spatele asupra mea și m-a urât cu pasiune, fără niciun motiv că a plecat de acasă și mai târziu am auzit că locuiește cu o altă femeie, acest comportament era foarte ciudat ca și cum ar fi fost manipulat, m-a blocat de toate contactele sale de socializare și nu am putut să comunic cu el. Eram disperat să-mi iau prietenul înapoi. Viața fără iubitul meu a fost o adevărată încurcătură pentru mine, deoarece îl iubesc cu adevărat și știu că și el mă iubește, căut ajutorul prietenilor apropiați și a membrilor familiei, dar nu are noroc să mă întorc. Mi-am dorit o schimbare dramatică și am crezut că magia poate fi soluția. După ce am discutat rezoluția cu DR AJAYI, mi-a dat speranța că îmi va restabili relația înapoi pentru că deja m-a angajat. M-am simțit încrezător că, de fapt, îl va face pe prietenul meu să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ceea ce mi-a făcut acest grozav minunat, ajutorul lui nu are preț! Nu știu ce aș fi făcut fără DR AJAYI. DR AJAYI își face treaba atât de bine, că este organizat și extrem de funcțional, cred că este cel mai bun caser de vrăji pe care pot conta atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, sunt foarte recunoscător că vrăjile lui au funcționat, dacă ai nevoie de ajutor, contactează el prin e-mail drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084887094 Vă asigur că lucrurile se vor întoarce pentru voi.

    ResponderEliminar
  34. "Great article! Thanks for sharing this with us.

    Check us out at Tropika Club Magazine

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks.

    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out a sample of Tropika Club Magazine’s articles:

    1. What's Most Effective for Wrinkles Under the Eyes?

    2.How to care for your hair between Salon Visits

    3. Your Top 10 Body Slimming Salon in Downtown Singapore [2020 Edition]

    4. Top 10 Tips for a Better Shave [for ladies]

    5. The Best and Cheapest Hair Removal Salons in Singapore [2020 Edition] "

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙