.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

miércoles, 14 de octubre de 2020

Produsele mele preferate pentru par!!!




Misiunea celor de la REGIVERO  este sa îți redea  încrederea și siguranța în propria ta persoană, prin dezvoltarea celor mai
calitative și eficiente produse cosmetice, pentru a avea un par sănătos și plin de viața.
Pentru că ei știu că iți dorești tratamente și soluții pentru probleme ale părului care chiar să funcționeze și
pentru că le pasă de aceste lucruri și vreu să te ajute ,asa  a luat naștere gama Regivero.



Șampon împotriva mătreții natural, purificator şi calmant care te ajută să scapi de problema mătreții în maxim 60 de zile, sau îți primești banii înapoi.
Formula cu extract concentrat de Biosulf, Extract din scoarță de salcie albă, Extract de frunze de mesteacăn, Extract de ienupăr și Extract de ceai verde. Toate ingredientele sunt combinate armonios într-o fomulă unică şi la o concentrație ridicată, pentru a avea rezultate garantate. Nu usucă excesiv scalpul sau părul.
Șamponul natural de la Regivero este special formulat pentru eliminarea mătreţii şi ameliorarea simptomelor dermatitei seboreice sau chiar a psoriazisului. Formulă testată și cu eficacitate dovedită clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Reglează secreția de sebum cu ajutorul substanțelor cu caracter astringent precum Extract din scoarță de salcie albă, Extract de frunze de mesteacăn, Extract de ienupăr, Glicerina, Zinc PCA, Vitamine din grupa B (B3, B5, B6, B7), Extract de ceai verde.

Atacă microorganismul cauzator (Malassezia globosa) cu un antifungal – Biosulful. Sulful impreuna cu alti compusi are efect keratolitic, regleaza secretia de sebum si are proprietati anti-iritante si anti-septice.

Evită să mai pierzi timp prețios din viață încercând produse ineficiente împotriva mătreții și folosește singurul șampon din România care îți oferă 100% garanție pe satisfacție.

Acționează cu șamponul românesc împotriva mătreții care are 6 certificări internaționale de siguranță, eficiență și calitate și este recomandat de peste 100 de specialiști, medici dermatologi, hairstyliști și influenceri.

Trece-ţi mâna în joacă prin păr, doar de plăcere, ştiind că ai eliminat iritaţiile pielii şi mătreaţa!

















Loţiunea naturală împotriva căderii părului de la REGIVERO, care te ajută să scapi de problema căderii părului în 60 de zile, sau îți primești banii înapoi.
Loțiune împotriva căderii părului combină armonios 12 ingrediente biologice și botanice adăugate într-o fomulă unica, la o concentrație ridicată, pentru rezultate garantate. A fost special creată să prelungească faza anagenă (de creștere) a părului, să ofere fortifiere și volum crescut firelor de păr. Asigură de asemenea hidratare și protecție UV eficientă. Formulă testată și cu eficacitate dovedită clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Hrănește și întărește părul cu elemente esențiale vieții, precum proteina placentară, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina și un complex de vitamine B3, B5 și B6.Stimulează circulația sanguină, pentru a putea asigura un aport suplimentar de micronutrienți la rădăcina firelor de păr, cu ajutorul proteinei placentare de origine animală, argininei și vitaminelor din grupa B.Protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extract de măsline și Biokeratina.

Evită să mai pierzi timp prețios din viață încercând produse ineficiente pentru căderea părului și folosește singura loțiune împotriva căderii părului din România care îți oferă 100% garanție pe satisfacție.

Folosește loțiunea nr. 1 în România ca grad de satisfacție al clienților, cu review-uri cu media de 4.9 stele din 5 maxim posibile.

Achiziționează Loțiune împotriva căderii părului, cu ajutorul careia 8 din 10 persoane și-au rezolvat problema căderii părului, cu 12 ingrediente naturale în concentrație mare.

Rezultatele pot să difere de la o persoană la alta.



Loțiune pentru regenerarea părului naturală de la REGIVERO, care te ajută să scapi de problema regenerarii părului în 60 de zile, sau îți primești banii înapoi.
Loțiune combină armonios 14 ingrediente biologice și botanice adăugate într-o fomulă unica, la o concentrație ridicată, pentru rezultate garantate. A fost special creată să prelungească faza anagenă (de creștere) a părului, stimulează creşterea părului, creşte volumul firelor de păr şi facilitează dezvoltarea mai rapidă de noi foliculi de păr. Este ideală și pentru a repara firele de păr degradate, oferind hidratare și protecție UV eficientă. Formulă testată și cu eficacitate dovedită clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.
Activează circulația sângelui la nivelul rădăcinilor firelor de păr cu Extractul de castan sălbatic, proteina placentară și Vitaminele din grupa B.Asigură energia necesară regenerării părului Glicogenul este principala sursă de energie pentru sinteza proteinelor în timpul creșterii părului și este prezent în concentrație mare în Loțiunea de regenerare.Hrănește și hidratează părul cu 14 elemente esențiale naturale (Vitaminele B3, B5, B6, B7, elastina și serina marină, ginseng, extract de miere, sodium PCA și proteine esențiale) care accelerează creșterea părului, atât a firelor existente cât și dezvoltarea firelor noi de păr.Protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extract de Ginseng, colagen și Biokeratina.
E timpul acum să iei atitudine și să îți recăpeți încrederea în tine și zâmbetul, regenerându-ți părul și viața, cu această Loțiune de regenerare, care are garanția pe satisfacție inclusă!

Şampon natural, complementar loțiunilor Regivero, care te ajută să reduci căderea părului în 60 de zile, sau îți primești banii înapoi.
Dezvoltat pentru a întări rădăcina şi a reduce căderea firelor de păr, bogat în proteina placentară, keratină, arginină, zinc și un complex de vitamine B. Toate ingredientele sunt combinate armonios într-o fomulă unică şi la o concentrație ridicată, pentru a avea rezultate garantate. A fost special creat să prelungească faza anagenă (de creștere) a părului, să ofere fortifiere și volum crescut firelor de păr.
Formulă testată și cu eficacitate dovedită clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.
Hrănește și întărește părul cu elemente esențiale vieții, precum proteina placentară, keratina, glucoza, arginina și un complex de vitamine B3, B5 și B6.Stimulează circulația sanguină, pentru a putea asigura un aport suplimentar de micronutrienți la rădăcina firelor de păr. Reduce secreția exagerată a glandei sebacee, ajutând la reglarea sebumului și reduce producția de DHT (Dihydroxytestosterone) cu ajutorul Zincului.
E timpul acum să iei atitudine și să îți recăpeți încrederea în tine și zâmbetul, oprind căderea excesivă a părului.
.
.
📣📣📣
Finalul de săptămână aduce o nouă reducere dedicată persoanelor care au grijă de părul lor, o reducere de 30% pentru TOATE produsele. Reducerea este disponibilă direct pe site până duminică la miezul nopții!  📣📣📣

22 comentarios:

  1. This looks to be a good product. Stay safe and well, Valerie

    ResponderEliminar
  2. Thank you so much for this recommendation!
    Have a nice weekend!

    www.luciagallegoblog.com

    ResponderEliminar
  3. Amazing review! l's like to try the cosmetics )))

    ResponderEliminar
  4. ¡¡Hola Carol!! No conocía estos productos pero tienen muy buena pinta. Yo me quedo con el anticaspa, que con tanta espuma para el pelo y tantos productos en él, que algunas veces sale caspa. Ideal el producto. Besitos.

    ResponderEliminar
  5. ¡Hola Carolina! ¡Gracias por mostrar estos productos! ¡Buen fin de semana! BEsos :D

    ResponderEliminar
  6. No conocía esta marca, pero los productos tienen buena pinta.
    Te espero pronto por mi blog. Feliz semana!

    ResponderEliminar
  7. Uma marca que adorei descobrir por aqui, e à qual ficarei atenta futuramente! Parece ter uma excelente gama de champôs!
    Excelente sugestão, Carol! Beijinhos! Feliz semana!
    Ana

    ResponderEliminar
  8. They look really interesting! thanks for sharing!

    Hope your week is going well :)

    Away From Blue

    ResponderEliminar
  9. Oh so cute products darling
    Thanks for share
    xx

    ResponderEliminar
  10. În acest moment anul trecut, eram în lacrimi și inima frântă pentru că mariajul meu de 7 ani binecuvântat cu două frumoase fiice s-a destrămat și nu știu ce a mers prost, soțul meu a cerut divorțul și a plecat, iar fetele singure să aibă grijă de noi înșine, nu este o problemă pentru mine, deoarece sunt o femeie muncitoare, dar am nevoie de dragostea soțului meu înapoi și îl vreau acasă. Din fericire pentru mine, treceam prin câteva bloguri cu probleme de căsătorie când am văzut o mărturie despre modul în care Dr. Ajayi, un mare jucător de vrăji, îi ajuta pe oameni în casa lor conjugală folosind vraja magică. I-am luat contactul și i-am explicat problemele mele, mi-a spus motivul pentru care soțul meu se comportă așa cum mi-a spus și mi-a spus lucrurile necesare, așa cum scriu asta soțul meu se află în sufragerie jucându-se cu copii și suntem o familie fericită care trăiește din nou în dragoste. Vreau să vi-l recomand pe dr. Ajayi ca om al cuvintelor sale, să-l contactați pentru orice fel de problemă de viață cu care vă confruntați și să obțineți o soluție durabilă. E-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp / Viber: +2347084887094.

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙