.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

viernes, 20 de noviembre de 2020

Hyalu B5 Serum repară tenul în doar 1 oră!


Hyalu B5 Serum repară tenul în doar 1 oră! 


 

Bună seara! 

Știai că pierderea progresivă a volumului pielii este mai accentuată în cazul pielii sensibile? După vârsta de 30 de ani, pielea începe să îşi piardă elasticitatea şi flexibilitatea, care îi confereau fermitate şi vitalitate. Zi după zi, tenul capătă un aspect mai obosit şi mai tern, iar volumul şi luminozitatea acestuia sunt diminuate treptat.
⬇️⬇️⬇️


HYALU B5 SERUM

INOVAȚIE DERMATOLOGICĂ ANTIRID
REPARARE ȘI REUMPLERE PENTRU PIELEA SENSIBILĂ


Prin angajamentul de a oferi o viață mai bună pentru pielea sensibilă, laboratoarele La Roche-Posay au dezvoltat gama Hyalu B5, o inovație dermatologică antirid care repară și redă volumul pielii sensibile.

Hyalu B5 Serum repară tenul în doar 1 oră, redându-i elasticitatea și suplețea. Formula unică îmbogățită cu două tipuri de molecule de ACID HIALURONIC, VITAMINA B5 și MADECASSOSIDE redefinește volumul pielii și favorizează capacitatea de regenerare, asigurând eficacitate sporită și toleranță ridicată.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mare creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului. În același timp, ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mică pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară.

VITAMINA B5 este un ingredient esențial care susține refacerea naturală a barierei cutanate. MADECASSOSIDE este o moleculă cu acțiune multiplă cunoscută pentru efectele sale de regenerare și calmare.
#buzzstore #buzzhyalub5 #larocheposayromania

MOD DE UTILIZARE

Ser concentrat antirid. Textura de gel proaspăt hidratant cu efect de reumplere.
Aplicați dimineața și seara pe față, gât și decolteu.
Potrivit pentru toate tipurile de ten.

PROPRIETĂȚI

Riduri, lipsa volumului și a elasticității, piele cu aspect tern și obosit.

O formulă unică ce combină doua tipuri de acid hialuronic pur, vitamina B5 și Madecassoside pentru a reumple pielea și pentru a favoriza repararea barierii cutanate și regenerarea pielii.


EFICIENȚĂ

Imediat, tenul își recapătă elasticitatea și suplețea. Tenul are un aspect împrospătat și luminos. Aspectul ridurilor este redus.

REZULTATELE TESTELOR*

DUPĂ O ZI DE UTILIZARE
71% dintre riduri au un aspect redus

DUPĂ 4 SĂPTĂMÂNI
75% aspectul general al pielii este îmbunătățit
69% pielea are un aspect revitalizat
75% pielea se simte odihnită
75% aspectul general al pielii este îmbunătățit

*Auto-evaluare, N=52 de femei caucaziene, 40/65 de ani, toate tipurile de piele, 100% declarând că au pielea sensibilă

















24 comentarios:

  1. No lo he probado Carolina, pero es una línea cosmética que me gusta muchísimo. Besos :D

    ResponderEliminar
  2. No lo he probado. Tiene que estar muy bien
    Besos Carolina

    ResponderEliminar
  3. Love this type of products in my daily routine!

    ResponderEliminar
  4. I like La Roche-Posay products but I didn't try this collection. All of these products have such a beautiful packaging. Thank you for sharing.

    New Post - https://www.exclusivebeautydiary.com/2020/11/declare-caviar-perfection-luxury-anti.html

    ResponderEliminar
  5. Parece que esta fórmula cosmética funciona mejor en las capas de la piel.
    Saludos.

    ResponderEliminar
  6. Esta marca me encanta, todo lo que he probado me ha ido bien. Un beso

    ResponderEliminar
  7. these products are amazing. love them <3


    Beijinhos
    n. // www.fashionjacket.com.br

    ResponderEliminar
  8. Deoarece fețele noastre sunt diferite, problemele noastre sunt că nu știu ce dificultăți întâmpini viața, dar vreau să știi astăzi că, dacă vrei cu adevărat să te scoți din calvarul tău. Există o soluție pentru tine. Vreau să prezint publicului un bărbat pe nume Dr Ajayi, el este un puternic jucător de vrăji și m-a ajutat să-mi salvez căsătoria acum un an, deoarece soțul meu a plecat de acasă spunând că nu mai este interesat de uniunea noastră, poate fi un șoc pentru mine pentru că nu-mi amintesc că ne-am certat, am aflat mai târziu că am fost cu o altă doamnă, l-am rugat să se întoarcă acasă să fie cu mine și cu copiii, dar el nu se mai comporta el însuși, am aflat mai târziu că a fost posedat de un farmec de către doamna cu care este. L-am contactat pe dr. Ajayi și farmecul a fost anulat după 3 zile de vrăjire și soțul meu a revenit acasă. Dr. Ajayi este capabil să efectueze orice fel de vrajă, dar serviciul său nu este gratuit. Contactați-l pe Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

    ResponderEliminar
  9. ¡¡Hola Carol!! Esta marca me gusta mucho, la he usado bastante, sobre todo por mi piel sensible. Además, para ser unos productos de calidad no son tan caros como otros y los puedes encontrar en todas las farmacias. No he probado este serum pero lo tendré en cuenta, como todos sus productos, respetan muy bien a las pieles sensibles. Besitos.

    ResponderEliminar
  10. Soțul sau soția dvs. au spus că nu sunt interesați din nou de căsătorie și că doriți o reconciliere rapidă cu ei, contactați-l pe dr. Ajayi, un puternic jucător de vrăji pe whatsapp +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com, este un om înzestrat de strămoșii săi cu mare putere supranaturală pentru că m-a ajutat să-mi recâștig soțul după 9 luni de despărțire, soțul meu a spus că vrea un divorț și pleacă cu o altă femeie, mi s-a făcut cunoscut faptul că a fost manipulat de cealaltă femeie din cauza averii sale . Dr. Ajayi mi-a pregătit o vrajă și într-o săptămână soțul meu a rupt hârtia de divorț și trăim în pace. Vă mulțumim încă o dată dr Ajayi, dacă aveți o problemă similară sau ceva care vă deranjează viața, contactați dr. Ajayi pentru soluții rapide.

    ResponderEliminar
  11. Confesso que não conhecia! Uma linha de produtos a que prestarei atenção futuramente! Beijinhos
    Ana

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙