.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

jueves, 10 de junio de 2021

SPORTURI DE VARA de la Decathlon! 🏄‍♀️🏊⛹️‍♀️🚴🤸‍♀️



Buna ziua frumo@selor ! După careva calendar a început vara, dar unde locuiesc eu cred că încă nu, demult nu am văzut o zi fără ploaie 💙💙💙! Dar totuși cred că încă nu este totul pierdut și încă vremea se poate schimba și atâta timp cât vremea o să fie frumoasă eu vă propun câteva sporturi de vară, cum ar fi patinajul, înotul, mersul pe bicicleta sau pe trotinetă... Din acest motiv aveți în acest post câteva propuneri pentru a putea face un pic de mișcare, eu le prefer pe toate! Exista, din fericire, mai multe sporturi de care te poti bucura in lunile de vara, iar pe unele dintre ele le poti folosi nu doar ca o simpla scuza ca sa iesi afara, in aer liber, ci si pentru a avea o activitate fizica placuta, care te ajuta sa arzi caloriile.Fie ca iti plac activitatile mai intense , ori cele care sunt putin mai "calme", important este sa gasesti un sport de vara si sa fii activ, lasand deoparte statul pe canapea, in fata televizorului,ori pe telefon! Chiar daca nu iti place sa practici un sport anume, tot poti face ceva benefic pentru articulatiile tale, cum ar fi sa iesi afara si sa faci o plimbare, ori prin parc, ori pe plaja, sa mergi cu bicicleta ori cu trotineta dimineata foarte devreme, ori seara, la asfintit

Care sunt sporturile voastre preferate de vară??? 





 Recomandat  utilizatorilor cu o greutate între 20 kg - 100 kg.



TROTINETĂ B1 500 ALB-VERDE COPII V2 OXELO

 decathlon.ro

Pentru cele 2 roți din față și sistemul de direcție unic și brevetat. Acest sistem a fost creat cu ajutorul unui psihomotrician și permite înclinarea platformei la un unghi fix și eficient pentru copil (nu permite dezechilibrarea laterală a copilului, când avansează sau se întoarce). Ghidon curbat, creat pentru o mai bună poziționare a copilului.
Intuitivă și ușor de utilizat, aceasta însoțește copilul în dezvoltarea psihomotorie și în învățarea mersului pe trotinetă.

Roțile din cauciuc PU și rulmenții ABEC 1 asigură o alunecare bună, ideală pentru copiii cu vârsta între 2 și 5 ani: bună, dar limitată. Obiectiv: se evită sperierea copilului printr-o viteză mare.



COLANȚI FITNESS CU LOGO NEGRU DAMĂ ADIDAS


 decathlon.ro

COLAC GONFLABIL 51 CM IMPRIMEU PANDA 


Acest produs este prevăzut cu valve PVC, cu clapetă anti-retur. Pentru a umfla corect produsul, trebuie să apăsați pe baza valvei pentru a deschide clapeta. Această clapetă se închide mecanic în jur de 2 secunde, deci este normal să iasă puțin aer după umflare. Din acest motiv, trebuie să închideți rapid capacul.

Este posibil ca valva să nu funcționeze corect: clapeta nu se închide normal și un volum mare de aer iese înainte de închiderea capacului.Pentru a îl pune corect, prindeți valva cu degetele, apoi umflați produsul la maximum și închideți capacul.Clapeta trebuie să se replaseze corect.



CASCĂ DE ÎNOT SILICON


Casca din silicon este ușor extensibilă, rezistentă la tragere, însă nu rezistă la agățare.
De aceea, este recomandat să nu agățați materialul cu unghiile
ALEGE CORECT CASCA DE ÎNOT

Cască material textil:
ușor de pus pe cap, confortabilă. Asigură susținere redusă, utilă pentru Thalasso. Poate fi folosită și pentru aquagym. Cască material textil siliconat:
ușor de pus pe cap. Asigură confort și susținere. Cască din silicon: Asigură o susținere foarte bună. Ideală pentru antrenamente și competiții. Se pune mai greu pe cap.

27 comentarios:

  1. Hola ^^
    Te reconozco que soy una patinadora ejemplar jajaja
    Besos! ♥

    ResponderEliminar
  2. Hola Carol!! Por aquí ya te puedes imaginar, tenemos el verano ya encima y con bastante calor. Yo soy muy deportista pero no con patines y cosas así, prefiero deportes movidos como bailar, cardio, fitness o incluso yoga o pilates. Besitos.

    ResponderEliminar
  3. Interesting article. Thanks for sharing!

    ResponderEliminar
  4. Que saudades de andar de patins! Mas eu andava em linha :)

    ResponderEliminar
  5. What fun products - especially the unicorn cap! :)

    Hope that your week is a good one so far!

    Away From The Blue

    ResponderEliminar
  6. The best part of your articles that they have perfect Content Quality and Quantity. Do write something on Polarising Microscope also. Honestly, you posses great Writing Skills.

    ResponderEliminar
  7. A great review indeed, thanks for sharing!

    ResponderEliminar
  8. Decathlon e un magazin pe care il vizitam destul de des si gasim mereun lucruri interesante precum cele prezentate de tine.

    ResponderEliminar
  9. Not the biggest fan of summer but I live in a really hot state to be honest. I’m also not a fan of sports. I will do bikes but that is really it.

    ResponderEliminar
  10. Adoro praticar natação... mas por enquanto, frequentar piscinas ou praias, em tempo de pandemia, continua fora de questão... a pandemia continua demasiado presente, um pouco por todo o lado...
    Adorei as sugestões apresentadas! Tendo ficado especialmente encantada com as calças desportivas...
    Beijinhos! Bom fim de semana, estimando que tudo esteja bem, aí desse lado!
    Ana

    ResponderEliminar
  11. nice products :)
    http://retromaggie.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  12. This is a fantastic blog! Your website is also very quick to load!
    What kind of web host are you using? Is it possible for you to send me your affiliate link for your web host?
    I wish my website was as quick to load as yours.
    songbird crack
    controlmynikon pro crack
    appantares autotune crack
    disk drill pro crack

    ResponderEliminar
  13. I like this article.I was searching over search engines and found your blog and its really helps thank you very much…
    ant download manager pro crack Full Version has a user-friendly interface that is easy to use. ant download manager pro crack has browser integration with various browser support such as Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer, etc. Built-in video grabber allows you to download videos from any video sites and services. ant download manager pro crack has a link analyzer that analyzes any video content published in the provided links and previews the video or audio available in the link. ant download manager pro crack has a drag and drops functionality for ease and reliability.

    ResponderEliminar
  14. Oh, God! Wonderful friend article! Thanks. However, I have problems with your RSS feed.
    I don't understand why I can't join. Does anyone have the same problems with RSS? Who knows the answer, could you answer me? Thanks!!
    trustport antivirus usb edition crack
    outlook4gmail crack
    file magic gold edition crack
    g data clean up crack

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙