.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

martes, 28 de septiembre de 2021

Suplimente premium pentru toată familia! 🧍‍♀️🧍‍♂️🏃🏃‍♂️🏃‍♀️


Suplimente premium pentru toată familia! 🧍‍♀️🧍‍♂️🏃🏃‍♂️🏃‍♀️

Bună dimineața! 

Cum stați voi cu imunitatea în această perioadă, sunteți pregătite de venirea timpului rece, eu sincer nu, urăsc vremea rece, nu sunt prietenă cu frigul, de aceea am luat aceste suplimente pentru copii și pentru mine pentru ca nu mai făceam față oboselii! Și recunosc că m-au ajutat foarte mult!!! 


Marnys Natural este cel mai mare producător de suplimente lichide din Spania și din Europa cu o vechime de peste 50 de ani în industrie. În gama Marnys se regăsesc peste 400 de produse distribuite în peste 60 de țări pe toate continentele lumii.

Produsele includ suplimente naturiste, produse apicole, extracte din plante medicinale, cosmetice naturale, uleiuri esențiale dar și produse certificate organice. Fabrica are 12.000 m2 iar dotările sunt de ultimă generație. Ne bucurăm să vă putem oferi produse de cea mai înaltă calitate din gama Marnys, exlusiv pe site-ul MARNYS
Mag Vital din gama MARNYS® este o Combinație Unică de Trei Surse de Magneziu: Citrat, Sulfat și Pidolat, fiind îmbogățit cu Vitamina B6. Reduce Oboseala și Protejează Sistemul Muscular, Osos și pe cel Nervos, în timp ce oferă multe alte beneficii pentru organism. Supliment Lichid de Calitate Premium sub formă de Fiole Buvabile. Produs în Spania la cele mai Înalte Standarde GMP

  • Mag Vital este un supliment de ultimă generație, cu trei surse de Magneziu.Acțiunea sa contribuie la înlăturarea stărilor de oboseală și extenuare,susține sănătatea sistemului osos și a celui muscular și protejează, în același timp, integritatea sistemului nervos și funcția cerebrală.
  • Magneziul este un mineral esențial regăsit în mod natural în corpul nostru: 35% din acesta se află în mușchi și țesuturile moi, iar restul de 65% se găsește în țesutul osos. Este vital pentru buna funcționare a organismului, fiind implicat în peste 300 de reacții ale acestuia.
  • În plus, are rol de combustibil pentru metabolismul energetic, contribuie la îmbunătățirea digestiei, susține funcția respiratorie și este eficient în combaterea stărilor de depresie și anxietate.
  • Studiile de specialitate confirmă eficiența combinației de citrat, sulfat și pidolat de Magneziu, cele trei surse regăsite în Mag Vital. Această formulă asigură o absorbție a Magneziului de peste 85%, precum și un nivel îmbunătățit de toleranță gastrointestinală.

Mod de AdministrareSe consumă 1 Fiolă (11 ml) pe zi înainte de micul dejun.


Junior Protect - Complex pentru imunitatea copiilor cu Lăptișor de Matcă, Propolis + 12 Vitamine - 20 fiole

Produs complex recomandat copiilor și adolescenților. Formula sa unică ajută la Creșterea Imunității în fața Infecțiilor comune sezoniere, precum Răceala sau Gripa, și Favorizează Dezvoltarea Fizică și Intelectuală a Copiilor și Adolescenților în timpul etapelor de creștere. Aromă delicioasă de fructe de pădure.

11 comentarios:

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙