.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

martes, 26 de abril de 2022

ᥴ𝕣ꫀꪑꪖ ꫝⅈᦔ𝕣ꪖ𝕥ꪖꪀ𝕥ꪖ ꪖꪀꫀ᭙ ꪜⅈ𝕥ꪖꪑⅈꪀ ᥴ ડρᠻ 𝟝𝟘


Buna ziua! 

Crema Anew’s Daily Defense Moisturizer cu o doză puternică de vitamina C și protecție solară cu SPF 50 ridicat este scutul tău protector pentru întreaga zi.

• Utilizări: cremă de față de zi, potrivită pentru toate tipurile de ten, excelentă pentru tenul tern

• Cum funcționează: formula bogată cu vitamina C hidratează pielea oferindu-i o hidratare de durată, reduce aspectul decolorărilor și redă instantaneu strălucirea, protejând în același timp împotriva daunelor solare cu SPF 50

• Rezultat: piele radiantă perfect protejata impotriva factorilor externi

• ideal ca bază de machiaj

Descoperă puterea naturală a vitaminei C în cea mai recentă cremă hidratantă Anew cu SPF 50! S-a combinat un factor de protecție solară puternic, cu o vitamină prețioasă care redă instantaneu strălucirea tenului. Utilizarea regulată ajută, de asemenea, la uniformizarea nuanței pielii și la reducerea petelor. Crema hidratantă Anew Daily Defense oferă până la 24 de ore de hidratare și SPF 50 protejând împotriva razelor UV și a foto-îmbătrânirii. Această cremă funcționează excelent și ca bază de machiaj pentru întreaga zi.

Cum se utilizează crema hidratantă Anew?

Aplică o cantitate mică de cremă pe pielea curățată a feței și gâtului, folosind vârful degetelor, masează până când crema este complet absorbită. Aplică crema hidratantă Daily Defense cu 15 minute înainte de expunerea la soare.

Inspirație

De asemenea, încearcă un toner și un ser iluminant pentru maximizarea strălucirii cu 10% vitamina C pentru o strălucire frumoasă și naturală pe față


ofera tenului tau protectiva UV necesara si doza de Vitamina C de care tenul tau are nevoie, pentru un ten radiant pentru intreaga zi!
.

Adaosul de Vitamina C si SPF iti hidrateaza si protejeaza tenul de efectele solare nedorite!
.5 comentarios:

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙