.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

miércoles, 17 de agosto de 2022

INAPOI LA SCOALA, INAPOI LA SPORT!🤸🧗🚴🏌️


Buna ziua !

Azi am sa va vorbesc despre creațiile Decathlon ,care se adresează tuturor, indiferent dacă ești începător sau expert. Oricare ar fi obstacolele pe care le întâmpini, inovațiile lor  te vor ajuta să le depășești. Fiecare persoană merită șansa de a intra pe teren, să tragă la țintă, să urce un munte, să escaladeze, să înoate, să călărească sau să ajungă cât mai departe ! 
Am făcut o selecție de produse care cu siguranță te pot ajuta pentru inceperea noului an școlar, cu siguranță aveți nevoie de o grămadă de lucruri noi pentru școală și sunt aici pentru a va veni în ajutor cu câteva idei pentru a putea cumpăra lucruri ieftine pentru inceperea noului an școlar! 


decathlon.ro  
Produs conceput pentru educație fizică. Asigură confort termic și libertate de mișcare.

Material plăcut la atingere și libertate de mișcare.
Tricou Drumeție la munte


Produs conceput pentru drumeție la munte. Tricou moale la atingere, confortabil și conceput eco. Imprimeu care strălucește noaptea.

Bumbac confortabil și poliester ce se usucă rapid. Impact redus asupra mediului


Colanți Baby Gym 100 Roz cu Imprimeu FeteÎncălțăminte Alergare


 Ideal pentru atletismul practicat la sală sau la şcoală (sărituri, aruncări şi alergare). Asigură greutate redusă și dinamism.

Încălțămintea Kiprun asigură un echilibru perfect între confort, dinamism și greutate redusă. Ideală pentru tinerii atleți, care-și doresc să progreseze.


Rucsac unisex Nike

Avand un design functional, dar si o culoare puternica, rucsacul Nike Classic va capta privirile tuturor asupra outfiturilor tale de zi cu zi
Ceas Cronometru Alergare


Ceas conceput pentru a programa antrenamentele fracţionate și pentru a vă urmări performanțele.

Doriţi un ceas rezistent şi elegant, pentru a progresa? Datorită modului pentru antrenamente fracţionate complet, acestea pot fi personalizate!

decathlon.ro

7 comentarios:

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙