.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

jueves, 2 de septiembre de 2021

Produsele Barnӓngen!!! 🌺🌺🌺


Produsele Barnӓngen!!! 🌺🌺🌺



Bună seara! 

Produsele Barnängen reprezinta amestecul optim dintre stiinta si natura, oferind o ingrijire echilibrata datorita formulei vegane cu pana la 95% ingrediente de origine naturala.

Ingredientele de inspiratie nordica Barnӓngen evoca frumoasele peisaje suedeze, lumina, mare, padure, ce creeaza o adevarata oaza pentru plante rare si variate, ierburi si ingrediente hranitoare pe care suedezii le-au folosit cu incredere de secole.

Ca urmare, fructele salbatice nordice, precum murul pitic, dar si ingredientele simbolice, precum mesteacanul si florile de soc, sunt infuzate in produsele de ingrijire a corpului Barnӓngen si îmbinate cu formule stiinţifice de ingrijire a pielii, precum ingredientul semnătura Cold Cream, o reteta de infrumusetare cunoscuta pentru proprietatile sale de protejare a pielii impotriva iritarii si a uscarii.

In această noua campanie am avut plăcerea de a ma bucura de un ritual complet de ingrijire si catifelare pentru pielea mea! 

 Crema de dus Oil Intense, cu Ulei de Trandafir Salbatic si 7% crema protectoare Cold Cream. Aceasta este special conceputa pentru pielea foarte uscata, pentru a o hidrata si catifela. Iti ofera ingrijire delicata, protejand echilibrul natural al pielii.

# Lotiunea de corp Oil Intense. Se absoarbe rapid si hraneste pielea foarte uscata pentru o hidratare de lunga durata, datorita formulei cu Ulei de Trandafir Salbatic si 7% cremă protectoare Cold Cream.

# Balsamul de corp Oil Intense. Acest produs esential de infrumusetare contine Ulei de Trandafir Salbatic si ingredientul Cold Cream ce actioneaza ca un scut in timp ce se absoarbe rapid in piele. Hraneşte in profunzime pielea uscata, combinand o textura usoara cu o placere senzoriala desavarsita.

Acum dupa ce le- am prezentat  Descopera și tu  produsele de ingrijire a corpului Barnängen, cea mai buna protectie a pielii cu ingrediente de inspiratie nordica ce-ti evidentiaza frumusetea autentica. Fondat in 1868, Barnängen este renumit pentru unul din ingredientele sale emblematice, Cold Cream, ce ofera pielii o protectie care te face sa te simti exact asa cum trebuie. Ingrijire echilibrata pentru o piele frumos echilibrata.

26 comentarios:

  1. Wonderful photos and interesting post dear!

    ResponderEliminar
  2. These products look really wonderful! I hope you have a fantastic weekend <3
    the creation of beauty is art.

    ResponderEliminar
  3. Muchas gracias por la recomendación guapa :)
    ¡Feliz fin de semana!

    www.luciagallegoblog.com

    ResponderEliminar
  4. Very interesting products.

    www.paginasempreto.blogspot.com.br

    ResponderEliminar
  5. Great product and good review. Have a nice weekend

    ResponderEliminar
  6. Nu am avut ocazia sa incerc aceste produse dar m-ai facut curioasa, eu ador cosmeticele care intrebuinteaza trandafirul.

    ResponderEliminar
  7. Gracias por la recomendación, te mando un beso

    ResponderEliminar
  8. I have never heard before about this brand, but all the products look super nice. I will check their website, thanks for the recommendation, lovely post as always
    Kisses from sophisticatedmeblog.blogspot.com

    ResponderEliminar
  9. These products seem great. Have a lovely evening.

    ResponderEliminar
  10. They look like such interesting products :) I haven't heard of this brand before, thank you for sharing!

    Hope your week is off to a good start :)

    Away From The Blue

    ResponderEliminar
  11. interestng products!

    www.admaiorasemper.website

    ResponderEliminar
  12. Wow, that company has been around for a longtime, that really important and interesting. Thanks for sharing!

    love is zero

    ResponderEliminar
  13. Confesso que não conhecia a marca, mas os produtos parecem-me fantásticos, à base de produtos naturais, e as embalagens são lindas! Vou tentar achar, por estes lados!
    Beijinhos! Continuação de uma óptima semana!
    Ana

    ResponderEliminar
  14. I've never heard of this brand, thanks for recommending!

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙