.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

domingo, 15 de mayo de 2022

Produse sub 100 lei pentru copii de la Decathlon!!!

Buna ziua fetelor ! 


Cum ați început săptămâna,eu sper că bine ,cu multă bucurie pentru că este vremea frumoasa și putem sa ieșim liniștite in parc cu copiii,ori la plimbare cu bicicleta sau trotineta , oricare ce aveți! Uite vorbind de copii trebuie neapărat să aveți în minte ziua copilului , imediat este aici! 
Eu îmi amintesc când eram copil îmi doream întotdeauna să primesc ceva de ziua copilului , poate nu întotdeauna primeam dar așteptam cu drag aceasta zi ! 

Tu ce ti-ai fi dorit cand erai copil sa primesti la inceput da vara?

Mai in jos las lucrurile pe care mi le-aș fi dorit să le primesc eu !!! Pe Decathlon le puteți găsi bineînțeles și am selectat produse sub 100 lei !!!
Produs conceput pentru sport practicat în interior și în exterior. Bustieră adaptată pentru fetele cu vârsta între 6-16 ani.

Bluză ce asigură confort termic, indiferent de anotimp. Design modern.Produs conceput pentru educație fizică. Asigură confort termic și libertate de mișcare. Lejer și călduros.

Material plăcut la atingere și libertate de mișcare.Pantofi sport copii Nike Pico 5


Ajuta-l pe micutul tau sa invete sa faca alegerile cele mai bune atunci cand vine vorba de incaltaminte sport daruindu-i pantofii sport Nike Pico 5

Rachetă Squash

Concepută pentru squah (nivel începător). Rachetă puternică şi manevrabilă.

Rachetă de squash ideală pentru inițiere, datorită solidității, cordajului mare și sistemului anti-vibrații, integrat la centrul rachetei !1 comentario:

  1. Gosto imenso das lojas Decathlon! Adorei as sugestões mostradas!
    Beijinhos
    Ana

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙