.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

lunes, 26 de junio de 2023

Dormi fără griji cu absorbantele de noapte Libresse Goodnight!!

Buna seara!


Cum ați început săptămâna ? Sper că cu bine așa cum am făcut și eu, sunt in a doua săptămână de concediu, asta înseamnă relaxare!!! Dar din fericire am prins perioada fără menstruație, nu știu cum fac dar întotdeauna sunt la menstruație in concediu, dar de data aceasta am scăpat, așa că piscina toată ziua!!! Voi când sunteți la menstruație cum va descurcați? Noaptea iarăși este o problemă câteodată când suntem la inceput de menstruație, nu mai știm cum să dormim, dar acum cu Libresse Goodnight! 
Dormi fără griji cu absorbantele de noapte 

Indiferent de poziția în care îți place să dormi, cu până la 100% protecție

Descoperă absorbantele de noapte Libresse Goodnight ce se adaptează perfect corpului și fluxului tău, oferindu-ți confort și extra-protecție pentru un somn liniștit.

Dormi fără griji în orice poziție îți dorești, fără să te mai temi de scurgerile imprevizibile sau că absorbantul nu face față fluxului abundent de pe durata nopții. Acestea sunt prevăzute cu:

3 zone de protecție

Protecție maximă

Adaptabilitate maximă

Strat superior ce lasă pielea să respire

Nucleu cu absorbție rapidă

Margini ce rețin lichidul în interior

Bariere de jur imprejur



Dormi fără griji cu absorbantele de noapte Libresse Goodnight!

Indiferent de poziția în care îți place să dormi, cu până la 100% protecție

Somnul odihnitor din timpul nopții este esențial pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Multe dintre noi nu putem să ne bucurăm de somnul pe care-l merităm pentru că suferim de insomnia cauzată de menstruație. Ne punem prosoape, încă o pereche de lenjerie, îmbrățișăm sticle de apă caldă, facem băi fierbinți la 2 noaptea. Și încercăm să alungăm durerea cu pastile. Sau cu plăcere.

Asta pentru că menstruația nu doarme niciodată. Deși ne-am dori cu disperare. Suntem pe jumătate treze, pe jumătate adormite, ba ne e cald, ba ne e frig, ne chinuim, ne ghemuim. Ne învârtim, ne răsucim, rugându-ne ca absorbantele să nu se deplaseze. Teama de a ne păta ne oprește din a ne odihni.

Astfel, alegerea unui absorbant potrivit pentru fiecare moment al zilei este esentială. Ȋn timpul zilei, poți folosi absorbante mai subțiri, dar pe parcursul nopții, este important să optezi pentru un absorbant de noapte, deoarece acesta oferă o protecție mai bună și o absorbție mai rapidă.

Descoperă absorbantele de noapte Libresse Goodnight ce se adaptează perfect corpului și fluxului tău, oferindu-ți confort și extra-protecție pentru un somn liniștit.

#BUZZLibresseGoodnightRO, #LibresseRomania, #DormiFaraGriji, #LibresseDeNoapte, #InsomniaDeMenstruatie @the_buzzstore_ro @libresse_romania











5 comentarios:

  1. Da noi questa marca non l'ho mai vista. Proverò a cercarli.

    ResponderEliminar
  2. This pads are nice
    https://www.melodyjacob.com/2023/06/two-piece-black-maxi-dress-with-outer-cape.html

    ResponderEliminar
  3. No las conocía, gracias por la recomendación. Besos

    ResponderEliminar
  4. Não conhecia a marca... sempre bom ficar a conhecer produtos alternativos! Excelente partilha!
    Beijinhos
    Ana

    ResponderEliminar

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙