.

Carol y su mundo !

chilipirul-zilei.ro/
sinsay.com/ro

.

vitamix.ro

.

dyfashion.ro

Translate

-

domingo, 18 de junio de 2023

Noul detergent Persil Deep Clean!



Noul detergent Persil Deep Clean! 

Oferă hainelor tale o curățare în profunzime și prospețime pentru mașina de spălat în același timp! Testează noua formulă a detergentului Persil Deep Clean!

Persil Deep Clean curăță în profunzime rufele  și  ofera prospețime pentru mașina de spălat. Mașina de spălat poate căpăta mirosuri neplăcute în timp, din cauza reziduurilor care se acumulează odată cu spălarea hainelor murdare. Noul detergent Persil Deep Clean are acum o formulă ce curăță în profunzime petele dificile de pe rufe, oferind prospețime mașinii de spălat.

Formula sa unică și concentrată pătrunde adânc în fibrele textile pentru a îndepărta cele mai dificile pete, descompunându-le  în particule foarte mici ce nu se mai depun în mașina de spălat. Astfel, aceasta nu va căpăta în timp miros neplăcut. Persil Deep Clean conține 92% ingrediente biodegradabile și are un ambalaj reciclabil.

Noul Persil Deep Clean este potrivit pentru spălarea hainelor la temperaturi începând cu 20°C. Este disponibil în diferite variante, cum ar fi pudră, gel sau capsule, în funcție de preferințele tale.










1 comentario:

❤💛💙A desire nothing changes a decion changes everything !!Thanks for your visit!!! ❤💛💙